Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lektura34

dlaczego 25 letnie kobiety decyduja sie na dziecko?

Polecane posty

Gość lektura34

instynky? racjonalna decyzja? czy one chociaz raz opiekowaly sie dzieckiem znajomych pytam bo ostatnio dorabialam jao opiekunka i dzieciom mowie nie, lubie je ale przeraza mnie utrata niezaleznosci

Gość zd
bo nic innego już nie mają do roboty. i chcą się wypowiadać w topikach "staraczki"ciążówki na kafeterii :o :classic_cool:

Gość chodzący beton przemówi
bo są głupie, znudzone i słabe :-) myślą że nic lepszego w życiu i tak ich nie spotka więc... kobieta 25 lat i jej standardowe priorytety: 1. dziecko - potrzebują dawce plemnika/męża 2. kasa - szukają bogatego męża/sponsora 3. nie być samotną - szukają po prostu chłopaka

Instynkt? owszem Racjonalna decyzja? również Opiekowałam się więcej niż raz dzieckiem, ale generalnie nie ma to wiele wspólnego z posiadaniem własnego potomka. Nie uważam, żeby dziecko pozbawiło mnie niezależności. Nie wypowiadałam się nigdy na topikach - staraczkowo-ciążowych :D i nie sądzę żeby ktokolwiek z tych powodów decydował się na dziecko :)

Gość każdego wolny wybór
kiedy chce mieć dziecko,jedne w wieku 25 lat mają do tego warunki czują instynkt to mają, niektóre pewnie z przypadku lub głupoty, inne mają wieku 30 lat lub później a jeszcze inne nigdy i też nikomu do tego.Każdy ma swoje indywidulane priorytety życiowe i nie rozumiem w czym problem?