Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO BYS ZROBIL

25 letnia dziewica

Polecane posty

Gość CO BYS ZROBIL

pytanie do panów. taka sytuacja: Spotykasz dziewczyne która Cię kreci.Ma 25 lat.Okazuje się że jest dziewicą i ze zamierza trzymać czystość aż do slubu! takie zasady religijne..Co bys zrobił?

Gość poszukałbym innej

Gość moja kumpela ma 30 lat
i też jest dziwicą :-p

Gość CO BYS ZROBIL
kazdy z was by tak zrobił?

Gość moja kumpela ma 30 lat
co prawda ma 150 cm wzrostu i wazy 170 kg. Spotykamy się z nią w jej pokoju z którego nie wychodzi ale jednak dziewica to dziewica. Zawsze mi płacze, że żadne przystojniak je nie chce :(

Gość no bez przesady
w tym wieku i jeszcze dziewica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież traci NAJwspaniaLSZĄ rzecz na świecie- SEX

Gość CO BYS ZROBIL
czy nie ma na swiecie faceta ktory by uszanował takie zasady? Czy jedynym mozliwym wyjscie jest je złamac by taka dziewczyna sobie kogoś znalazła?

Gość kargool
som, ksiendze

Gość Czarna_Dalia
czy nie ma na swiecie faceta ktory by uszanował takie zasady? Myślę, że uszanowałby to tylko facet, który sam ma jakieś zasady i je ceni. Czy jedynym mozliwym wyjscie jest je złamac by taka dziewczyna sobie kogoś znalazła? Nigdy nie rób nic przeciw sobie, taka moja rada :)

Gość ja bym wziął ślub

Gość pathetic
uszanowalby gdyby ja naprawde kochal bo facet zrobi wszystko jak sie zakocha..

23:26 [zgłoś do usunięcia] no bez przesady w tym wieku i jeszcze dziewica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przecież traci NAJwspaniaLSZĄ rzecz na świecie- SEX Ja znam coś lepszego od seksu... sport:Dkomputer:Dsłodycze:D i jakieś dobre piwo:D...... a co to kogo obchodzi że jesteś dziewicą ;)

Gość CO BYS ZROBIL
takie mam zasady ale nikt nie potrafi tego docenic niestety.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja odwracając sytuację na pewno bym odeszła. Jak kocha się drugą osobę, to po prostu ma się ochotę na seks i pieszczoty z nią. Postawienie drugą osobę przez takim zakazem, z powodów religijnych jest dla mnie chore. Tym bardziej , że nie jestem osoba religijną. Gdzie niby Jezus powiedział, że nie wolno się kochać przed ślubem?. Wymysł księży i tyle.

CO BYS ZROBIL - bo tu nie ma czego doceniać. Znajdź sobie faceta który myśli jak ty i tyle. Choć z 25letnim prawiczkiem będzie ciężko poza kafe. W ogóle w tym wieku chyba nie wiele osób czeka z seksem więcej niż par miesięcy (mówie na podstawie opowiadań znajomych, ja doświadczeń w tym zakresie nie mam, bo cały czas jestem z moim "pierwszym" ;) )

Gość Wartowiczkaa23
Ja też jestem dziewicą i mam zamiar utrzymać ten stan do ślubu. Jeżeli facet nie potrafi tego uszanować, to droga wolna, to znaczy, że mnie nie szanuje. A ja mam zamiar być z człowiekiem, który mnie szanuje. A jeżeli taki się nie znajdzie, to bedę starą panną.

Gość no to powodzenia
bo z takim podejsciem juz powinnyscie sobie wybierac kota na starosc

\"Wartowiczkaa23 Ja też jestem dziewicą i mam zamiar utrzymać ten stan do ślubu. Jeżeli facet nie potrafi tego uszanować, to droga wolna, to znaczy, że mnie nie szanuje. A ja mam zamiar być z człowiekiem, który mnie szanuje.\" a co z jego zasadami? tylko Twoje się liczą? :D

Gość dextter jackson
wybilbym jej to moja palka z glowy :classic_cool:

Gość Wartowiczkaa23
Za powodzenie dziękuję. A to co piszesz, to Twoje zdanie, ja mam inne. Znam kilku chłopaków, którzy również czekają do slubu. I są to ludzie inteligentni, wykształceni i kulturalni. A nie chamskie prostaczki.

Gość no jeśli za zasadę
przyjmiesz że idzie do łóżka na pierwszej randce to faktycznie będzie im trudno się dogadać w kwestii pogodzenia zasad :O

Gość no jeśli za zasadę
moja wypowiedź była kierowana do kolegi, który uważa, że faceci mają zasady :P

Gość dominik100
Fanatyczkom religijnym mówimy nie. Nie potrzebujemu kobiet ze zrytym beretem przez kosciół.

Gość Wartowiczkaa23
W tym wypadku tak, moje, wiedziałam, że ktoś tak napisze ;p Zresztą moje zasady można tak je nazwać, a jego czy brak ograniczenia można nazważ zasadą. Według mnie nie. Dlatego napisałam droga wolna, nie zatrzymuję niech szuka sobie innej.

Wartowiczkaa23 - Hahahhahaha, tak ludzie którzy nie czekają z seksem do ślubu to są prostaczki Hahahhahaha, a ci którzy czekają to inteligentni itp. Hahha, chyba za bardzo sobie dodajesz. O zakład, że z takim nastawieniem możesz już pisać sobie scenariusz "40letnia , szanująca się dziewica" :D świat jest taki piękny, było by tak smutno i nudno bez takich ludzi jak ty :D

Gość no jeśli za zasadę
w sprawach seksu chyba rzadko macie jakiekolwiek zasady :O Poza tym ja też uważam, ze w tym przypadku liczy się jednak to co kobieta uważa za słuszne, a faceta na siłę nie trzyma przy sobie

Gość wolę Michaela Jacksona
seks? najwspanialszą rzeczą na świecie? proszę tak nie pisać :O jak to kiedyś napisał jarosław 64mm :classic_cool: "jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki" nie podciągajcie każdego pod swoje schematy :O