Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedeeeeemama

38 tc-infekcja i uczulenie na globulki. PIECZE, SPUCHLO, RATUNKU!!

Polecane posty

Gość bedeeeeemama

Jestem w 38 tygodniu ciazy. Tydzien temu dostalam na silna infekcje bakteryjna (po wymazie) globulki. Niestty chyba mnie uczulily. Przyjelam 7 tabletek a teraz mam: - opuchniete jak cholera wrgi sromowe - luszczaca sie skore w okolicach tych warg - wszytsko jest czerwone, nabrzmiale i piekace 2 dni temu(sobota) odstawilam leki (po tel do gin), smaruje sie tantum rosa i zasypka. Ale wydaje mi sie, ze to nie pomoga (no moze troszke i na chwile). dzis ide na wizyte, alechcialabym wiedziec czy moze ktos tez tak mial. Co w atkiej sytuacji? Nie wyobrazam sobie naturalnego porodu przy takim stanie tam meidzy nogami. A moze uda mi sie to wyleczyc...Boze...

Gość a4tech
lactacyd płyn ginekologiczny i lactovaginal na odbudowanie flory spróbuj. Ja miałam podobnie, przeszlam tyle globulek..... lactovaginal pomógl najbardziej chyba. Jak piecze itp możesz tez posmarować kremem bambino gojącym, ulga bedzie.

Gość bedeeeeemama
a4tech: dzieki a tez bylas w ciazy jak to przechodzilas? Urodzilas naturalnie? Ku z wa ja nie dam rady chodzic ... a te wragi sa takie napuchniete. MATKO NIE WYTRZYMAM!!!!!!

Gość a4tech
byłam w 36 tyg jak złapałam infekcje. Dostałam pimafucin chyba i mnie uczulił. Zresztą wtedy tez coś z nagietkeim chyba dostałam. Urodzilam normalnie. A piekło strasznie poprostu. Stosowałam lactovaginal, ten płyn ginekologiczny i rumiankiem sie podmywałam. a jak tak piekło itp to ten krem gojący bambino. Ulga od razu.

Gość bedeeeeemama
kupie sobi ten krem bambino, jak bede waca od gina. Jeszcze tylko Cie spytam: do porodu minelo? Ile czasuz ajelo Ci doprowadzenie tego wsyztskiego do normy? I tez mialas takie opuchniete wragi. Ja jestem nimi przerazona. Ciekwe co moj gin powie.

Gość a4tech
wiesz po 2 dniach juz nic nie czułam. Też miałam takie objawy jak Ty. Urodziłam naturalnie w 40 tyg.

Gość bedeeeeemama
mam nadzieje, ze i u mnie tak sie zakonczy Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam!!!

Gość a4tech
🌼