Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeńQ

Jutro 1 egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Gość skarbeńQ

Jezuu ale mam stresa... 😭

Gość ale nudyy
jeśli sie stresujesz to nie zdasz

Gość skarbeńQ
Jakieś rady... ?

Gość skarbeńQ
przy teorii się nie stresowałam i nie zdałam :o za 2 razem miałam stres i 0 błędów.

nie ma sie czym stresowac,przeciez jak nie zdasz to nic sie nie stanie.

Gość joko02
stanie się bo trzeba będzie płacić za kolejny egzamin, 100 zł piechotą nie chodzi

Gość pedałom mówimy NIE
hehehehe, to przygotuj się na to, że to Twój pierwszy, ale nie ostatni egzamin ;) Tak czy siak- powodzenia życzę! :)

na egzamin musisz isc wyluzowana bo inaczej nie zdasz. wyspij sie porzadnie przed egzaminem, wez cos na uspokojenie.jak wsiadziesz do samochodu zlap 3 glebokie wdechy i wydechy i do dziela. nikt Cie nie bedzie poganial, wiec nie spiesz sie i pomysl 2 razy zanim cos zrobisz.

Gość to przybij piątke tyle że ja m
am 6:D ale póki co się nie stresuje (w przeciwieństwie do poprzednich razów)

Gość ktooosia
powodzenia życzę - napisz jak Ci poszło :)

Gość skarbeńQ
Dziękuje bardzo :) Wiem że jak nie zdam to nic takiego, ale brat zdał za 1, mąż kierowca zawodowy i normalnie obciążenie psychiczne mam :D Placu się nie boję, ale boję się miasta że zrobię jakiś głupi błąd. Jak tu się wsypać jak egzamin na 7:30? :D ale dam radę.

Gość idz tak jak ja
obojetna...zdalam za pierwszym razem w warszawie :D

Gość nie wiem jak mozna nie zdac
teorii, chyba trzeba sie specjalnie starac :O siedzisz na dupie i ryjesz te testy, kilka razy, az do skutku, jak jestes z tych bardziej tepych, to przerabiasz material kilkanascie razy, az sie nauczysz i dopiero idziesz na egzamin.

Gość ale ona ma praktyke więc po co
to piszesz?

bo wczesniej napisala: "przy teorii się nie stresowałam i nie zdałam za 2 razem miałam stres i 0 błędów." - dlatego to pisze, nie umiejace czytac dziecko :O

Gość hfhgfhgfh
Uwielbiam tych geniuszy, którzy "dziwią się jak można nie zdać". Widać można. Zdała za drugim razem bezbłędnie.

ale zdanie teorii to nie jest jakis wyczyn, to po prostu kwestia spiecia dupska i nauczenia sie podanych pod nos przykladow, dlatego dziwie sie takim wygodnickim tlukom, ktore nie splamia honoru odpaleniem plyty/przejrzeniem ksiazeczki z testami przed egzaminem.

Gość ale ona ma praktyke więc po co
przesadzasz, aha nie nazyaj mnie dzieckiem bo nie jesteś wszechwiedzący/a i na pewno jak kazdy człwoiek popełniasz błędy.

Gość skarbeńQ
nazywasz tłukiem kogoś kto raz nie zdał teorii, to co masz do powiedzenia o tych którzy nie zdają 5 razy ? Bo są i tacy. Przykro mi że masz tak prymitywne myślenie. Nie twierdzę że jest się czym chwalić, ale każdemu może się zdarzyć że zje go stres. Do tych którzy życzą powodzenia to bardzo wam dziękuję :)

Gość też sie stresowałam bardzooo
Jaki kurwa stres, co on niby ma mieć do tego?? Na teorii???? Rozumiem nie zdać egzaminu praktycznego. Trzeba być totalnym debilem, żeby nie zdać teorii. chyba tylko jakieś totalne downy i nieuki mogą mieć z tym problem. Ma sie pytania, testy - pogratulować rozumu, jak ktoś idzie na egzamin, nie przerabiając wcześniej ich... No żal, żal z tych co nie zdali teorii a teraz się bronią.

Gość skarbeńQ
Gratuluję geniuszu. Trzeba być totalnym debilem mając tak płytkie myślenie.

Gość skarbeńQ
Matura to też egzamin teoretyczny w dodatku uczysz się do niego przez 3- 4 lata a jednak co roku ok. 20 % nie zdaje, więc co? Mamy 20 % społeczeństwa debilów?

napisalas, ze sie nie stresowalas, wiec nie zaslaniaj sie teraz rzekomym stresem. nie ma innej rady, trzeba sie po prostu nauczyc i tyle, zadna filozofia, a jak ktos zdaje 5 razy teorie, to widocznie nie zal mu pieniedzy na kolejne egzaminy, no coz :)

Gość skarbeńQ
Zdałam!!! Ale się cieszę. Poszłam na luzie z podejściem jak zdam to zdam jak nie to nie.