Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zla dziewczyna ze mnie

mam chłopaka , ale.....

Polecane posty

Gość wierna ja
pomysl chwile...zdradzisz go on sie dowie i koniec cieplego mieszkanka i sponsoringu...faceci nie wybaczaja zdrad..powodzenia

ale to są twoje argumenty , sama to pisałas ... i tak cię można ocenic

Gość dominik100
Ty nie pracujesz bo akurat teraz nie mozesz nic znaleść? Czy od zawsze nie robisz bo ci się nie chce?

nie pracuje bo ciezko mi cos znalesc, ale nie wykorzystuje swojego chlopaka staramy sie oszczedzac jak tylko mozemy, ale czasem mi robi niespodzianki. To nie jest tak ze go wykorzystuje i kaze mu kupowac buciki i ladne sukienki. Wcale nie. Jesli da mi kase i mam sobie cos kupic to wybieram same tanie rzeczy z supermarketu !! wiec to nie jest tak ze podoba mi sie jego kasa, pozatym ciągle szukam pracy i wiem ze to jest tylko chwilowa bezczynnosc

Gość bardzo dobrze
mam do Ciebie pytanie autorko.... a skad wiesz ze z tym zonatym bedzie Ci lepiej? jezeli sie okaze ze sex byl gorszy to co wtedy?

Gość zapamiętaj sobie jedno
Seks i kasa, kasa i seks - to dla Ciebie jest najważniejsze :O Tak to wygląda.

to byloby jednorazowe spotkanie, jesli będzie gorzej to pozwoli mi dowartosciowac swojego chlopaka, dojsc do wniosku ze wcale nie są tacy dobrzy jak opisują :)

wez moze jeszcze od tego zonatego kase, po co bedziesz sie ruchac za darmo?? kupisz sobie nowe buciki nie z supermarketu! :D

oooo spoooko, zdrada jako sposób żeby docenić obecnego partnera. Tego jeszcze nie było. Żenada :O

Carrefour :D:D:D

a zebyscie wiedzieli ten zonaty facet chcial mi dac 50 zl :)

dziewczyny co wy takie swiete jestescie i wogole, przeciez sponsoring jest na porządku dziennym , nie udawajcie ze sie z tym nie spotkalyscie a pewnie co druga z was zyje ze sponsoringu :)

i gwarantuje Ci na pewno nie co druga zyje ze spondoringu!!! dawac dupy za kase poprostu masz super dewize zyciową

przeciez bym nie wziela tej kasy tak i tak, bo nie jestem jakas k... zeby mi placil za te rzeczy chcialam tylko sporobowac a wy zaraz mnie zrownalyscie z ziemią :(

Niby nie jesteś k... a jednak chcesz zdradzić faceta. To jak to jest? Myślisz, że jak się puścisz bez kasy to będziesz lepsza? :O

Wydaje mi się, że nie kochasz swojego faceta. Ja mam sex raz na dwa miesiące przez 5min. Jest to dla mnie za mało, ale nie zdecydowałabym się zdradzić męża.

Keira wiesz zdrada zdrada ale tu wogóle jest inna sytuacja. w tym przypadku kasa odgrywa istotną rolę. Nie kocha się za cos...

Gość bardzo dobrze
hahahahaha smiech na sali....50zl;d;d;d;d;d hahahahha koles szukał taniej dziwki i znalazł;d;d;d;d a swoja droga pies ktory duzo szczeka nie gryzie....tylko tepa idiotka uwierzy w te wszystkie przechwalki faceta....

No 50 zł., to niezły obciach. Chyba nawet przydrożne rumunki więcej biorą. Ja bym się bała takiego zboka. Jeszcze pewnie ma jakąś wenere albo kilka.