Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizak teczowy o

czy warto walczyć o straconą miłość? proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość lizak teczowy o

rok temu rowne rok temu rozstalam sie z bylym, bez slowa, poklocilismy sie i nastepnego dnia ani on sie nie odezwa ani ja. bardzo bylam zdolowana ze to sie skonczylo, byl pierwsza osoba ktora pokochalam. bylo nam dobrze przez 6 miesiecy wrecz cudownie. malo sie klocilismy, dopiero pod koniec. byl raz taki tydzien ze dzien w dzien mi sie snil, ciagle. sny byly takie ze sie godzilismy bylo cudownie jak wczensiej tylko to bylo tak jak w niemym kinie, nie odzywlaismy sie do siebie. bardzo mi go brakuje, dzis mialam znowu sen ze sie pogodzilsimy, juz nawet rozmawialismy ze soba, czulam sie taka szczesliwa, obudzilam sie ze lzami na policzkach, nie moge rpzestac o nim myslec:( mam ochote sie do niego odezwac, napisac mu cos, nie utrzymuejmy kontaktu, ale tak bardzo chcialabym mu napisac ze sni mi sie , ze ciagle o nim mysle, ale nie wiem czy to dobry pomysl :( nie wiem czy ma dziewczyne, czy jej nie ma, kiedys mial...ale nie przeszkadza mi to w niczym,,, tak abrdzo chcialabym sie do niego odezwac, zrealizowac sen i moje marzenia. mam obecnie chlopaka, i od paru dni mysle ciagle o bylym, mimo ze uplynal rok od rozstania. co robic?:( walczyc o starcona milosc?

Nie warto bo skoro on jest z inna, a Ty z innym, a wczesniej sie rozstaliscie, to pewnie NIE JEST TO MILOSC. Sen jest tylko wspomnieniem. Zbyt malo bylas z nim i zbyt latwo pozwoliliscie sobie na rozstanie, zeby teraz tesknic i "walczyc" o jakies zludne marzenia. O milosci pieknie pisze sw.Pawel w liscie do Koryntian, i taka wlasnie jest milosc - przeczytaj sobie i przemysl.

Gość kaisa137
Przemyśl wszystko jeszcze raz a potem idz za głosem serca, lepiej jest żałować , że coś się zrobiło, niz żalować , że tego się nie zrobiło... Sama musisz wiedzieć czego chcesz i co jest dla Ciebie ważne!

Gość ale o co tobie chodzi
dziewczyno ?? chcesz wracać do faceta , z którym sie rozstałaś rok temu bo ci sie śni ???? żarty sobie robisz ??? czy on sie do ciebie odzywa, chce utrzymywac kontakt ?? nie !!! daj sobie spokój ze swoimi urojeniami, zostaw gościa , który pewnie sobie już kogoś znalazł i poukładał zycie i zajmij sie sobą !!