Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baaa

wcieło komus karte do bankomatu?

Polecane posty

Gość aaa kotki dwaaa
idziesz do banku i zgłaszasz problem. Sa dwie opcje a w zasadzie trzy :) 1. nie znasz pinu i po 3 razie bankomat połyka kartę :P 2.za długo nie odbierasz karty po wypłacie i bankomat ją wciaga :P spowrotem :0 3skończył się termin ważności i bankomat ją po prostu zabiera :P

byłam w banku,juz 4 razy w sumie.bo mówili,ze do 5 dni ma przyjsc i co mineło juz 2 tyg i 2 dni i karty nie ma:(

Gość aaa kotki dwaaa
jak to nie ma?? Przecież jak doładowują bankomaty do wybierają znich wszystkie karty i musi się znalesć !

tam gdzie mi wcieło karte to był bankomat przy banku,ale nie miałam w tym banku konta załozonego i czy jest taka mozliwosc ,ze moge isc tam i tam mi to kate dadza?

Gość aaa kotki dwaaa
Rany , no czemu od razu nie mówisz?? Isz do placówki banku , do której należy bankomat i tam zgłoś problem. Oni pewnie tę kartę mają :)

bo ja byłam wzgłosic to w w tym banku gdzie mam konto,i 3 razy mi powiedzieli,ze karta zostala wysłana,ale nie mam jej wiec poszłam dzisiaji oni zamowili jeszcze raz i wysla. ;/ lipa

dodam ,ze jestem za granica i to nie jest polska ,ze trzeba tyle czekac:(

Gość fresssiah
Nie chcę cię martwić , ale jeżeli wciagneło ci kartę w bankomacie obcego banku to pracownicy mają obowiązek sprawdzenia statusu tej karty, jezeli jest nieprawidłowy ( a powodow moze byc wiele) wtedy przecinaja kartę i do widzenia. Jezeli jest prawidłowy kontakują sie z bankiem , ktory wydał kartę , a to może trwać długooo

Gość fresssiah
a iść zawsze moze spróbowac, jezeli karta nie jest zastrzeżona to moze Ci wydadzą.ale jesli upłyneło parę dni to pewnie ładowali już bankomat i karta poszła w świat

FRESSSSIAH-jakiego statusu? i czemu niby nieprawdidłowy? normalnie poszłam sobie do bankomatu wybrac kase,wybrałam pin i mi ja wciagneło,a czemu to nie wiem.a w tym bankomacie mozna wybierac pieniadz,niby ze mam kontoo w innym banku,normalny bankomat.

no jak zazstrzezona niby,ja sie nie znam,mam normalne konto w banku angileskim:(

ja miałam taką sytuację, konto w ge money, wyciagalam pieniadze z bz wbk. zadzwonilam do bz wbk, podali mi numer do pana ktory wybiera pieniadze ( i wciete karty) i on mi powiedzial, ze karta jest i do ktorej placowki ja odeslal

a czemu ci ja wcieło? i normalnie poszłas i ja odebrałas i potem juz było okej wszystko?

Gość ja tez mieszkam za granica iii
bankomat mi wciagnal karte , to bylo pol godziny przed otwarciem banku , wiec sobie plazilam po miescie i wrocilam do banku w okienku powiedzialam ze mi wielo karte i pani zawolala ochrone , gosc poszedl z tylu do bankomatu otworzyl go i wyjal karte , okazalo sie ze nie tylko moja wciagnelo :D byly ze 4 heheh

ale ty poszłas odrazu,a umnie mineło juz 2 tyg i dwa dni to oni ja moga jeszcze miec?

kurwa ale ja durna jestem,zamiast pójsc odrazu to ja polazłam niewiadomo gdzie i teraz czekam:( a ciekawe czy jeszcze maja moja po takim czasie?

Gość ja tez mieszkam za granica iii
no to nire wiem na co czekalas tyle , tak pewnie maja twoja karte , albo nie wiedza nawet ze ja wciagnelo idz i zglos no

no ja zgłosiłam,ale nie poszłam do tego banku,gdzie był bankomat i mi karte wcieło tylko tam gdzie zakładałam konto,bo w tamtym banku nie mam konta. i tak czeka cos inie doszła ta karat moja i powiedzielii,ze juz druga wysylaja do mnie::/

no to co mam pójsc do tego banku tam gdzie mi wcieło?

Gość ja...ja
miałam taką sytuacje,bankomat bph zjadł mi karte z millenium.niestety bph mi jej nie oddał bo niszczą takie\"obce\" karty,musiałam isc do mojego millenium i nową wyrabiać

Gość ja...ja
jezeli Ci powiedzieli ze wysyłają nową to poczekaj

czekam dwa tyg i dwa dni,i nie ma jej wiec poszłam dzisiaj i oni powiedzieli nie wiemy czemu nie doszła,zamówie jeszczeraz,nosz kurwa dalej nie dojdzie a ja nie moge czekac!!!!!!!

Gość gość
Wcielo mi karte w bankomacie. Po wlzeniu karty do bankomatu poprosil pin podalam zaakcrptowal go. Po czym wybralam sume ktora chcialam wyplacic i znowu poprosil o pin to podalam ten co w czesniej i bankomat powiedzial ze zly pin. Powtorzylam pin i zjadl mi karte. Moje pytanie jest takie czy nie odda jej komus innemu ?? Bylam w banku maja zadzwonic jak ja wyciagna. Ale czy przez przypadek nie pomyli bankomatowi sie i nie odda jej innej osobie ??