Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialo byc pieknie tak

facet mnie zostawil wiedzac ze mozemy zostac rodzicami

Polecane posty

Gość mialo byc pieknie tak

pragnelismy dziecka, wspolzylismy bez zabezpieczenia, mieszkalismy razem, mamy 26 i 27 lat, zostawil mnie, zylam w starchu ze jestem w ciazy , zalamana, zycie sie odwrocilo, bo mnie nie chce ON... a ja tak pragnelam dziecka... okazalo sie ze nie ejstem w ciazy, teraz wydzwania i wytyka, ze jakby mial ze mna dziecko to i tak by nie wrocil... gdybym miala to dziecko nawet nie prosilabym go o powrot, mialabym dla kogo zyc, a ten wydzwania i sie wydziera, a po co nie zabezpieczla sie , czy chcial bym zaszla w ciaze,mial to w planie, ze tak nagle rzucil, dodam ze nie ma innej zadnej panny...:(

Gość so pot
Chyba ty chcialas miec dziecko i sobie wmowilas, ze on tez:O

podziękuj, ze Cie rzucił, bo jego reakcje normalne nie sa . Powinnas sie cieszyc, ze już z nim nie Jesteś, bo najwidoczniej na Ciebie nie zasługuje i tyle.

Gość z lekka pokręcona
nie wysilaj się; założyłam podobny topik i wpisywali się głównie jacyś idioci twierdząc, że to moja wina bo się nie zabezpieczyłam :( szkoda słów;

Gość mialo byc tak pieknie
do mialo byc tak pieknie - nie nie nie ja wmowilam sobie to, on pragnal bardziej dziecka niz ja, balam sie, bo chcialam jakos tak za rrok... czemu zcasem tak zlosliwie odpisujecie wlasnei dziwi mnie ze bez zabezpieczenia ,do konca kochal, nie jestesmy juz tacy mlodzi, dawal taka nadzieje, ciezko mi z tymi myslami:( dzwoni i wydziera sie ze by nie wrocil, ja o to go nie prosilam, mialabym to dziecko to milosc na nie bym przelala, boli mnie to co zrobil, czemu nie bal sie ze wpadniemy, a wiedzial ze mnie zostawi wlasnei jesli wiedzial ze mnei zostawi, to mogl zalozyc gume, a my kochalismy sie nawet dzien przed tym jak mnie porzucil, przezylam to bardzo:( znowu mnie wzielo na smutek i rozpacz jak on tak mogl zrobic, a jak zaraz mnie rzucil powiedzialam mu o obawach, objawy mialam na ciaze, to kazal mi usunac ciaze :(

to mialo byc do so pot a nie do mnie :( ten pierwszy wers:(:)

mam ochote tez zadzownic i powiedziec ze nie zycze sobie by ktos mnie tak traktowal ( bo on sie darl) i jesli ma sie wydzierac i wyzywac na mnei to niech nie dzwoni:(:( ale sie powstrzymuje

Nieodpowiedzialny gnojek! ; / dobrze wiedział, że możesz zajść w ciążę jak uprawialiście seks bez zabezpiecznia........ Nie odbieraj od niego więcej telefonów. Ciesz się, że dowiedziałaś się że jestem takim idiotą niż później ;/