Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rammbaja awantura maja

Czy można zajetgo faceta zaprosic na wesele?

Polecane posty

Bo się zastanawiam czy to nie będzie źle widziane. Wiecie, chce takiego kogos zaprosic, bo to mój dobry kolega, ale wiem, ze ma dziewczynę, choc nie jestem co do tego pewna

Gość zgadzam się nie wypada
jak zaprosisz jego, to musisz wziąć też jego dziewczynę

Gość xxx....
nie nie mozna!! no chyba ze tworzycie jakis trojkacik i wszyscy pojdziecie albo wyrazicie zgode. w innym wypadku nie zaprasza sie nie swojego zajetego faceta na slub!!!!!

Gość
no w życiu, Kobieto :)

Gość mcflurry
Nie rób tego, bo właśnie miałam taką sytuację ze mój chłopak został zaproszony na podobną uroczystość. kazałam mu odmówić co też uczynił, a tą laskę miałam przez chwilę ochotę zabić, zgładzic i zmieść z powierzchni ziemi. Poza tym sytuacja ta doprowadzila do kłótni między nami, więc myślę że nic dobrego z tego nie wynika.

Gość absolutnie NIE
żartujesz czy ci na mózg padło? a jakbys ty miała chłopaka i by go ktoś zaprosił, to byłoby w porządku? myśl dziewczyno... jak ktoś jest zajęty to znaczy że chodzi na imprezy rodzinne RAZEM ze swoja osoba towarzyszącą zaprasza się wtedy ludzie razem, oboje

Gość Phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
łoooooooooooo matko!!! miałam podobna sytuację. facet się zgodził. czyli co, przez ze mnie cos się miedzy nimi popsuje?

Czyli nie? Jej, nie myslałam, ze to aż takie "znaczące" jest:/ A jak dziewczyna sie nie dowie? Przeciez to tylko jedno weselicho, nic sie nie moze w jeden wieczór wydarzyć miedzy kobieta a męzczyzna

Gość co ty naiwna jesteś
jeden wieczór w zupełności wystarczy żeby się duuużo wydarzyło, to po pierwsze. A po drugie - nie wypada. Jest tylu wolnych facetów, że chyba nie musisz zabierać gościa który ma dziewczynę :O