Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusi_koteczka

modelki nie sa zle! GLODOWKA zniszczyla moje zycie ale i tak to powtorze

Polecane posty

Gość milusi_koteczka

Hej, w zyciu zazwyczaj wazylam 60-65 kg przy wzroscie 164 cm. To prawidlowa waga. jednak wiekszosc facetow zarzucala mi ze jestem tlusta. zenada :/ zakochalam sie w pewnym artyscie i postanowilam go zauroczyc, poznalismy sie przez internet a ja chcialam byc idealna. nie jadlam wiec 20 dni. schudlam do 50 kg. wygladalam dobrze choc chcialam wygladac jak modelka. wygladanie jak modelka nie jest wcale zle. to ze modelki sa brzydkie i za chude to wymysl osob ktore nie moga schudnac i sa oblesne ://////// jednak po 20 dniach nic niejedzenia nie bylam zbyt ciekawa osoba i czasami sie wylaczalam. powiedzial mi ze mnie nie kocha. nudzilam sie i bylo mi zle wiec jadlam bo lubie jesc. nigdy nie nabawilabym sie anoreksji bo lubie jesc. nawet gdybym niejadla 40 dni. jednak teraz waze o wiele za duzo i musze schudnac. i znow bede glodowac. to najszybszy sposob. po kilku dniach mozna sie przyzwyczaic. trzeba tylko pic i ruszac sie w miare mozliwosci. i tluszcz sie spala, nie sama woda. trzeba tylko potem dlugo bardzo malo jesc i cwiczyc, trzeba sie zameczyc taka jest prawda bo z lgupimi dietami i sama silownia daleko nie zajdziecie. musicie po prostu przestac zrec jak swinie i tyle! i zawsze trzymac sie na smyczy. ja tez tak musze i bede sie starac. przestancie zrec tlusciochy i glodujcie i cwiczcie! diety to lipa! sama silownia to lipa bo tluszcz zastepujecie miesniami! i musicie miec rozmiar 34/36 i zawsze lekka niedowage bo faceci nie beda was chcieli. a jak beda was chcieli to tylko dlatego ze nie maja nic lepszego pod reka a zawsze beda marzyli o jakiejs pieknosci. chcecie z tym zyc? nie oszukujcie sie ze faceci lubia kragle kobiety! to mit! musicie byc chude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MILILUDzxiEPOMOCY

Gość karmazyna
Nie wiem, czy ty na serio, czy to tylko głupi żart, ale gdyby to była prawda, 3/4 dziewcząt na świecie nie miałoby faceta :/ Ja mam 165 cm wzrostu i ważę 67 kg. I mam faceta XD

Gość smieszne ze ten chlopak
modelki sie nie glodza ale jedza kasze (osobiscie: bleeeee)

Gość fjdndnd
rozumiem że to ma być prowokacja?? jesli nei to masz dziecko anoreksje - to choroba psychiki - szukaj pomocy.