Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllllo

kg po porodzie

Polecane posty

Gość ollllllo

witam, sluchajcie dziewczyny, jestem prawie 3 tyg po porodzie(cc) i zostalo mi 4 kg i wystajacy brzuch. nie moge zaczac jeszcze cwiczyc, a karmie piersia i ciagle jestem glodna.jak mozna pozbyc sie tego problemu? macie jakies sprawdzone delikatne diety, sposoby?

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
Samo spadnie jak karmisz , dziecko wszystko wyciagnie.

Gość karmiaca
u mnie to samo ciagle jestem glodna i niby dziecko wyciagnie ale waga ani drgnie;-( ograniczac sie nie mam jak bo i tak wiele rzeczy nie jem, smazone, przyprawione itp;-(

Gość xxxxkaska
Mnie tam wcale samo nie spadało pomimo karmienia dziecka. Dopiero kiedy tylko dokarmiałam synka piersią to wtedy schudłam, oczywiście ćwiczyłam i starałam się mniej jeść.

Gość mammccia kalinkii
Ja jestem prawie 4 miesiace po porodzie.Przed porodem wazylam 60 kg.W ciazy przytylam 13kg i waga wynosila 73kg.Juz po 3 miesiacu po porodzie schudlam 16kg.Teraz waze 57kg.I jestem zalamana ze tak chudne.Mam ogromny problem z brzuhcem.mAm wystajacy i niemoge go zrzucic.Jakies rady jak zrzucic brzuch?????

Gość ollllllo
na brzuch to tylko cwiczenia zeby skore ujedrnic, ale z ta waga to jestem tez zalamana, przy czym trzeba odczekac z rozpoczeciem cwiczen po porodzie niestety

Nie u wszystkich waga spada. Ja karmię 10 miesięcy i niestety ale muszę dbać o to ile i co jem dokładnie tak samo, jak przed ciążą. Na dzień dzisiejszy córa pije moje mleko 6-7 x na dobę.

Gość ollllllo
a co dokladnie jecie? chodzi mi o ilosc bo moze ja za duz\o jem?

Gość napisz co jesz
:)

co jem? śniadanie 1 lub 2 bułki z salami, np albo szynką czy twarogiem; potem coś przegryzam owocowego, następnie obiad jednodaniowy, jakaś przegryzka (tia, coś słodkiego) i kolacja, buła z czymś - albo bez kolacji jak późnyn obiad. Czasem jak mnie nosi późnym wieczorem to obieram marchew, żeby ie żreć nic ciężkostrawnego na sen

Gość ollllllo
1.platki z mlekiem 2.owoc lub jogurt,czesto duzy 3.ryba lub mieso z warzywami 4. jogurt lub owoc 5. mieso i warzywa nie wiem czy to duzo, dziennie mam jakies 1600-1800kcl

Gość karmiaca
ja dzisiaj przez caly dzien 3 paroweczki cielece i 3 male kromeczki chleba z salata, 4 herbatniki, jabłko, jagodzianke, miseczke krupniku, ziemniaki i klopsika w sosie salata ze smietana, no i loda kreconego bo nad morzem bylismy i tak caly dzien chodzilam glodna, mowie wam masakra jak sie ograniczam to bardzo ssie mnie zoladek i wyje z bolu no i maluszek dluzej przy piersi wisi;-(

Gość mammmmmamiaaa
Ja po porodzie ważyłam mniej niż zanim zaszłam w ciążę, ale teraz moja skóra na brzuchu (dużo mi jej zostało) wypełniła się jakby płynami...więc też mam problem z brzuchem