Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka zagubiona ...

oblalam 2 egzaminy i musze siedziec caly dzien w domu, zero wychodzenia

Polecane posty

Gość owieczka zagubiona ...

jestem na 1 ROKU STUDIOW, i niestety oblalam 2 egzaminy i mam na wrzesien i wiecie co? jak mowie ze ide se spotkac z kolezanka to od razu dziwna mina od razu klotnia ze powinnam sie uczyc, i tak caly dzen siedze w tych ksiazkach a jak chce wyjsc dotlenic sie albo porozmawiac z kims nie tlyo przez tlefon lub sms lub gg to od razu awatura. mnie juz glowa boli od siedzenia caly dzien w ksiazkach, ale ona tego nie potrafi zrozumiec, chcialam isc dzis z kuzynem pobiegac o 21, to od razu foch ze nie powinnam bo sie zmecze i nei bede miala sly na nauke

Gość wfgtryt
mama ci tak truje??

ja nie zdalam jednego egz, mam 4 zaliczenia + ten egz na wrzesien + 7 roznic programowych i sie nie przejmuje :P ps. Jestem na drugim roku

Gość wfgtryt
a dlaczego oblalas te egzaminy??i z czego>> glowa do gory :-)

Gość dffglpoi
no ale do września jeszcze kupa czasu przecież musisz też odpocząć nawet jak egzaminy są oblane...

Gość owieczka zagubiona
no ale czy to normalne zebym miala robione awantury ze chce wyjsc? kurcze no, ilez mozna przebywac w domu ? z tymi samymi osobami? boze..

Gość a Twoja mama studiowala
zauwazylam, ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja Ci rodzice, ktorzy w zyciu nie studiowali :o p.s. też mam dwa ;) ale na nie nie poszlam w czerwcu po postu. zdalam za to 4 inne :P

Gość kmza
ojej, szkoda...

Gość frufru
"szczera dziewczyna - wytłumacz rodzicom ze to ze sie ebdziesz 2 miesiace wczesniej uczyła nic nie da, ze wystarczy jak zaczniesz max 2 tyg przed.......albo tydzien" jakby to byla prawda toby nie oblała laska egzaminów. ostatecznie sprężyć sie na tydzień to niewielka sztuka. widać musi się uczyć więcej. tym niemniej fakt, teraz powinnaś złapac chiwlkę oddechu, oczyścić jakby umysł ze "złogów" wiedzy i zacząć się uczyć na nowo. bo teraz moze masz jakieś takie resztki z wykładów zakodowane, co to dają Ci wrażenie "to umiem, wiec powtarzac nie bede". a to często złudne wrażenie.