Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misio1212

2 tak trudne słowa których nie potrafie wypowiedziec KOCHAM CIĘ

Polecane posty

Witam was mam problem z ktorym staram sie walczyć > Mianowicie podoba mi sie kolezanka ale nie potrafie jej powiedziec tych 2 słow boje sie ze odrzuci mnie, wysmieje i do konca zycia nie pokaze sie jej na oczy .. Pomóżcie dodajcie odwagi, przedstawcie tco ewentualnie trace co moge zyskac potrzebuje pomocy . Z góry dziekuje

lepiej powiedzieć i zostać wyśmianym niż potem całe życie żałować że się nie powiedziało ;)

Gość Grahamka22
To sie nie sraj tylko dzialaj:)

Nie no, od razy wyskakiwać z takim tekstem.. wystraszysz ją. :o

Gość sfg
A to kolezanka czy coś więcej? Bo jak znacie się niedługo albo słabo, to wyznania w stylu kocham Cię może nie potraktować poważnie. No chyba,że już się jakiś czas o nią starasz.

Gość IDWD
Zgadzam sie! Nie mów jej jeszcze narazie, bo ucieknie nawet, jesli tez jej sie podobasz. Ja bym tak zrobila bo bym pomyslala, ze koles jakis dziwny jest, bo nawet nie chodzimy ze soba, nie znamy sie z tej strony, a on juz z miloscia wyskakuje. Musisz sie umówic kilka razu na randke. Podejdz do niej i zapytaj co sadzi o tym, zebyscie we dwójke razem wyskoczyli tu cz tam (kino, kolacja, drink w pubie, cokolwiek)

Nie no ja znam ja 2 lata juz . Tylko ze teraz mnie to dopalo niespodziewanie ;/