Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd mi ujawnić mój nick

Umówi się ktoś z wawy?

Polecane posty

Na upicie się? Rzucił mnie chłopak a wódka wprowadza ciepło i pokój wewnętrzny. Kto się przyłączy do mnie?

dzięki:) a jeszcze parę dni temu zachwalałam go. a dziś pije przez niego :) ale warto pić ! nie warto kochać :) :D:D

Gość
laski, nie lamac sie, trzeba byc twardym a nie mietkim:classic_cool: a alkohol to zawsze dobre wyjscie:D

Wstyd mi ujawnić mój nick---------> koteczku bład robisz,odpicuj sie i poderwij sobie kogos tak,żeby wiedział.Może byc wsciekły jak diabli twój były.:D

każdy powód jest dobry :) a co ? mam płakać? upijam się i na miasto :) poznam kogoś nowego wypłaczę mu się w rekaw. a moze żalosna jestem? :(

Nie jesteś żałosna !! Zachowujesz się jak normalna zdrowa kobieta w takiej sytuacji zachowywac się powinna :) Ja dostałam kosza po 2 latach ...Jeszcze sie nie pozbierałam ale jest coraz lepiej i u Ciebie też tak będzie :) idź sie nachlej i poderwij jakaś dooopencję :) a co !! raz się żyje !!!!!:D

własnie pracuje nad tym. jestem tak załamana, że wypłakałabym się pierwszemu spotkanemu na drodze żullowi jezu jak mi ciężko :) Dziewczyno swojego ex faceta - dziękuję za wsparcie i zrozumienie :) 🌻

Jestem empatyczna bo sama 2 miesiące temu zostałam porzucona...wiem ,że to ciężkie i trudno jest się pzbierać po takim czymś...ale uwierz mi ,że czas leczy rany ...jeszcze 2 miesiace temu nie mogłam normalnie żyć :jeśc, spać, chodzić do skzoły, uczyć się...a teraz jest lepiej :) Nie płaczę już z nim...tylko myślę :) Tobie tez będzie poowli przechodzić :)

własnie nie wiem. to nie pierwszy raz że się załamałam. jestem głupia. naiwna, uczuciowa. a on? z kolegą się wozi, nawet nie zadzwoni nie napisze. niech sie bawi!! c'est la vie . już szukam nowego. bo ten pewnie myśli że ja bede lezec i kwiczec. o nie! znajde i sie odpicuje. bedzie mu żal :)

o boze napisal do mnie na gg! potraktowal jak szmate a treraz co ? co ja mam mu zrobic? powiedziec ze go nienawidze?

Nie pisz do palanta...jak tak Cię potraktował to nie daj się nabrac na te "chwilowe zainteresowanie Tobą" daj se spokój i żyj od nowa...

Gość zignoruj go
niech sie goni 🖐️ najlepiej jest takich chujkow ignorowac, nic bardziej nie boli niz ignorancja

głupia odpisałam mu. ale będę mieć dwóch zapasowych... :) super. znalazłam nowego. ten niech się buja. za jakiś czas zapomnę . :)

ale jesteś głupia martwanatura :P nawet nikt ci nie daje wpisów, pewnie nie masz znajomych nawet na kafe! LoL! i mnie namawiasz żebym się zabiła?

nie masz jaj :p zebuszka zaraz zwine sie w kokon z korowej poscieli :)