Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana...0404

Jak się odchudzać, gdy brak silnej woli???

Polecane posty

Gość Załamana...0404

Setki razy obiecywałam sobie: Jutro zaczynam dietę. Jednak zawsze po kilku dniach MUSIAŁAM SIĘ NAPCHAĆ SŁODYCZAMI. a waga wciąż rośnie... Dlaczego brak mi silnej woli?? Mam wrażenie, że kompletnie nie umiem żyć bez słodyczy!! Proszę, poradźcie mi coś!. Chcę schudnąć, ale nie wiem jak!! Dodam, że mam 13 lat, 155cm wzrostu, a ważę... 61 kilo!! To straszne!! Czy ja mam nadwagę?? Pomóżcie!!!!!!!

Gość hgv
bez silnej woli nic ci nie pomoze, nie ma cudownych srodkow ktore spala tluszcz kiedy bedzie sie jadlo ile i co chce

Hej. Jesli brakuje Ci silnej woli i tak lubisz slodycze to powinnas sobie wyznaczac male cele, np. jak w ciagu calego dnia bedziesz jadla male porcje i zdrowe jedzenie to wieczorem mozesz pozwolic sobie na malego loda czy ciastko na deser. Zamien to co jesz (sery, smietane, mleko, majonez i takie tam) na werje light, zawierajace mniej tluszczu). jedz owoce jak masz ochote cos przekasic. Idz na forum dietetyczne na kafe - tak kobitki sie wspieraja w odchudzaniu, podaja przepisy na lekkie potrawy. Powodzenia!