Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca bo maz kupil

kaszka ryzowa-jak ja zrobic -na wodzie czy mleku?

Polecane posty

Gość niewiedzaca bo maz kupil

na mleku . Najlepiej podawać , moim zdaniem , kaszki mleczno - ryżowe np . z bananami , wystarczy rozrobić z gorącą wodą i gotowe , polecam Bobovite , rozne smaki do wyboru . Mojemu synkowi bardzo smakują .

Gość wiem ale maz sie pomylil -nie
wiedzial

Gość hehe ale i tak plus dla męża
bo wziął TAŃSZĄ! taki mąż to skarb:)

na mleku :) ja robię 150 ml mleka i 4 łyżki stołowe - wcina aż jej się uszka trzęsą :)

To zlaezy. Jak karmisz piersią to lepiej na wodzie, po co wprowadzac mleko modyfikowane... Jak nie karmisz to rób na mleku. Ja mojej daje mimo ze ma juz 2,5 roku ale na wodzie bo ma skaze białkową. Ale tylko jako lekkie 1 śniadanko, bo na 2 je juz normalne kanapki.

Owszem mozna na swoim mleku. Ale moje dziecko nie chciało nawet tknąć kaszki na moim mleku mimo ze z piersi ślicznie jadła. A na modyfikowanym jadła potem tą kaszke (jak juz ja odstawiłam)... a potem calkiem na wodzie musialam robic jak tą skaze zdiagnozowano.

Gość Monia113
Kaszkę ryżową robisz na mleku, swoim lub modyfikowanym. Na opakowaniu masz dokładną instrukcję przygotowania:) Nie miej pretensji do męża, tyle jest tego wszystkiego że można się pogubić;)