Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mngkij

Oliwka zamiast żelu poślizgowego. Może byc?

Polecane posty

Gość mngkij

Gość miska1234
ladaco a masz to wypróbowane? :)

Gość hmhmhmmmm
oliwka jest ok, najlepsza jest w zelu johnsona

Gość nigdy nie probowalam
dlaczego nie moze byc oliwka + prezerwatywa, 100%owa?

Gość oliwka w żelu
prezerwatywa od oliwki szybko pęka. Poza tym oliwka jest bardzo OK. Np. robisz masaż i niby przypadkiem oliwkujesz piczkę, nie przerywając masażu siadasz okrakiem i wjeżdżasz gdzie trzeba. Moja pani lubi takie dłuuuugie masaże z chooojem w piczy.

Gość wygłuptas
oliwka jest super. kapiąc mojej dziewczynie mocno rozgrzaną oliwką w rowek tak ją podnieciłem, zniewoliłem i rozluźniłem że zrobiliśmy pierwszego anala. A wcześniej próbowałem wielu sposobów i nic. Potem mówiła że jak czuła gorącą kropelkę padającą wprost na pupkową dziurkę to było jak dotknięcie różdżki otwierającej odruchowo zaciskające się wrota. Trochę głaskania czubkiem i znowu kropelka i była coraz miększa i miększa aż łatwo się wślznął w przyjazną już dziurkę.

Gość ja bym jednak odradzała
Słuchałam audycji seksuologa Andrzeja Depko (polecam) i tam on powiedział, że żadnych oliwek ani innych domowych sposobów nie poleca tylko żel na bazie wody z apteki lub seksszopa.

Gość nigdy nie probowalam
prezerwatywa od oliwki szybko pęka. dzieki! zawsze sie czlowiek na kafe czegos nowego dowie.. :D 🖐️

Gość przyjaciel z wyruchanom dupom
Tylko po co doopę ruchać w gumie? :o

Gość gość
Tłuszcz rozpuszcza lateks, więc jak ktoś korzysta z prezerwatyw żadne oliwki i inne nawilżacze na bazie tłustej nie są wskazane.

Gość gość
żele nie są takie drogie można kupić na sklep-intymny.pl już za 24 zł za 150 mil i żel na bazie wody który nie pozostawia plam

Gość gość
z tego co wiem jedynym przeciwskazaniem do stosowania oliwki jest niszczenie prezerwatyw. Jeżeli używa się innych metod antykoncepcji oliwka jest ok. Ja osobiście z upodobaniem używam oliwek. Masaż z zastosowaniem podgrzewanej oliwki - np najpierw normalnie a do masażu i oliwkowania rejonów intymnych wyjmuję osobno przygotowaną podgrzaną oliwkę. Stosowanie oliwek z dodatkami zapachowymi również jest bardzo atrakcyjnym urozmaiceniem. Żeby nie zapaprać pościeli i łóżka trzeba stosować podkłady i jest super. Odpowiednio dobrane metody przeprowadzenia masażu prawie każdą kobietę otwierają na wszelkie zabawy.