Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamkochammm

i jak ja tak moge.....

Polecane posty

Gość kochamkochammm

sluchajcie wlasnie dopiero co z moim narzeczonym sie rozstalam:(( razem 4 latka jestemy.zrywalismy nie jesden raz ale zakazdym razem boje sie ze to ten ostatni:((boje sie :( nie wiem co mam robic:( nawet z deczka wcieta jestem;p a i tak nie bardzo pomaga:(((((((((

Gość vanman
to masz zadatki na akoholiczke ,zeby tak od samego rana:P

Gość kochamkochammm
albo od nocy jeszce :P kurcze musialam napisac bo jest mi strasznie zle z tym :///

Gość .... chore
z tego nic nie będzie. nie potraficie widocznie tworzyć związku lub do siebie nie pasujecie. musicie wiele jeszcze zrozumieć...

Gość kochamkochammm
potrafic jakos potrafimy w koncu 4 lata to nie miesiac... ale ja juz wiem ze czeka nas kolejne rozstanie na jakis czas co zawsze zle przezywam i nie chce znow;///////

Gość może lepiej dajcie sobie luz
nie szkoda wam czasu i nerwów? niedojrzałość ?? a może lubicie tak. proponuję teraz podczas tej rozłąki nie zajmować się niczym innym poza przemyśleniami, analizą, pracą nad sobą, może zmianą stylu życia, dążeniu do tego by być lepszym człowiekiem itd itp

Gość kochamkochammm
kocham go najmocniej na swiecie i wiem ze on tez kocha mnie ale nie wiem w jaki sposob przemowic mu do rozumu ze zamiast glupich rozstan mozna sie poprostu zwyczajnie poklucic.. podkreslam tez ze nie mam np 13 lat tylko 20;)

Gość vanman
to sa takie toksyczne zwiazki,cos wiem na ten temat...... kochaja sie do szalenstwa i do szalenstwa sie kloca......a godza w lozku?

Gość vanman
zloty....ty masz przeciez 21.....:P

Gość kochamkochammm
vanman cos podobnie ale jednAj JEST to cos glebszego ale jka mu przetlumaczyc ze klutnie w zwiazku sa normalne ..nie rozstania :((( tak strasznie to przezywam:(( tak bardzo go kocham...

vanman zloty....ty masz przeciez 21..... tak 18 lat :P ;) zajdziesz w ciąże narodzisz 3 dzieci on rzucić i będziesz sama wychowywać tylko dlatego ze miałaś chcice na seks. Lepiej pomóż sobie ogórkiem czy palcem :P ;)

Gość kochamkochammm
pocieszczecie mnie prosze :PP bo co innego moge.. hheehhe

Gość kochamkochammm
tak w ogole slyszeliscie mlode wilki 7? tez nie umielibyscie zyc bez 2 polowki:(( ?bo ja chyba bym niue umiala heh

Gość kochamkochammm
i jeszcze sie doluje tamuzyka heh

Gość kochamkochammm
ja mam sobie kupic??mi to alko w glowie troche przewraca literki;p

Gość nie bedziemy pocieszać
bo jesteś niedojrzałą mi niepoważna :/ Dorośnij bo już czas... Faceta zmień ... wyobrażasz sobie życie z nim pod jednym dachem?!!! pomyśl. będziesz do mamusi jeździć z dziećmi żeby się przenocować bo się będziecie co tydzień rozstawać?

Gość kochamkochammm
nie umiem tak nawet myslec..ze moge bez niego zyc...moze i macie racje moze jest niedojzale troche ...tak ciezko dociera do mnie ze moze byc inaczej ..jejkuuu nie potrafie...jest ktos po rozstaniu z takiego dlugiego zwiazku???