Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sektaclonaid

kogo z was stać na swojego klona?

Polecane posty

Gość sektaclonaid

Zrobilibyście sobie swojego klona gdybyście mogli?

Gość sektaclonaid
ciekawe jak by wyglądał koln Dżako. Nie chcieli mu coś go zrobić bo był sławny. A oni są anonimowi raczej. W końcu klony tez mają uczucia... co by ten Majkel ze swoim klonem zrobił...

Gość sektaclonaid
Mnie sie wydaje, że on by zgwałcił tego swojego klona albo coś w tym stylu. W końcu to był już on ON SAM to już mógł sobie robić sam ze swoim klonem co chciał. Tak pewnie myślał.

Gość sektaclonaid
Ja bym się nie sklonowała nigdy. Po co? Możnaby sklonować kogoś - ale musiałby coś zrobić dla ludzi. Co zrobił Dżako. już lepiej jakiegoś naukowca sklonować żeby jego badania prowadził jego klon. Jakieś pozyteczne rzeczy. Ale Dżako? Po co on komu? Żeby znowu zarobił na ludzkim braku ... smaku muzycznego. W ogóle był kanalią i tyle. i na dodatek nigdy się nie leczył na głowę. COŚ STRASZNEGO. Nie umiał tez wysnuć żadnych logicznych wniosków ze swojego sukcesu - był pyszny jak paw, a jedynie że miał kasę . I takim był artystą - MATOŁEM. A później kasę przeputał i znowu nie miał nic.

Gość sektaclonaid
Ale wiecie co... majkel był odrażający jak się rozjaśnił - moja wersja. Tyle wam napiszę :(

Gość sektaclonaid
Jak ta jego rodzina pochowa go w Neverland to wiadomo po co , nie? jak uważają go za zero to powinni pochować go w Gary. A jak mu zrobili TAKI pogrzeb to chyba tak powinni zrobić. Zwykły grób i tyle. I od kasy sie odciąć. A oni? Taki pogrzeb ... no w końcu był artystą. Pofyrtanym, ale nawet umarł po próbie na koncert. On miał grać na instrumencie , ale Joe go nie znosił to go nie nauczył. Jego bracia zadżapiali na gitarach, a on?