Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania172

niepłodnośc ... POLMED Wrocław

Polecane posty

Gość iza 9000
mnie też jajniki bolały, zreszta do niedawna (miałam torbiele po stymulacji) a ja dziś całkiem dobrze się czuję, we wtorek mam wizytę u lekarza i z pewnością dostanę zwolnienie lekarskie

Gość iza 9000
życzę Ci aniu spokojnego weekendu a w poniedziałek wielkiej radości ;o) trzymam kciuki za Ciebie/za Was ;o)

a ja trzymam kciuki za was, oby twoja ciąża przebiegała książkowo:-)

PRZED CHWILKĄ DZWONIŁA INNA POŁOŻNA Z KLINIKI PANI KASIA I POWIEDZIAŁA ŻE TO CIĄŻA NA 100%,a wynik mam powtórzyć w poniedziałek, tylko po to by ustalić TERMIN WIZYTY...jestem taka szczęśliwa:-D

Gość iza 9000
jeju Ania gratuluje, bardzo się cieszę... dobrze mówiłam że coś mi mówi że wszystkie Twoje objawy, podobne do moich zwiastują ciąże ;o)) super, bardzo się cieszę

Gość iza 9000
wcale się nie zdziwię jak to będą bliźniaki ;o)

Gość m84
Gratulacje!!!:):)

Gość Alicja 77
Aniu - to jeszcze tutaj ci pogratuluję, a co? ;) MEGA MAGA GRATULACJE!!!!!!!!

Gość MALWINNA75
Aniu, gratulacje:!!!!) nawet nie wiesz ile to mi dało nadzieii, że nasz zabieg się powiedzie:) Ciekawe czy to bliźniaki:)??Dabj o siebie:) Ja w poniedziałek mam wizytę z wynikami LH i estriadolu.

dziewczyny dziękuję wam za kciuki,one na pewno pomogły MALWINNA75-teraz Ty zaczynasz,i Tobie są potrzebne kciuki więc zaciskamy za Ciebie,będzie dobrze:-D Alicja77-Ty jesteś następna w kolejce,musi Ci się udać już ja się o to pomodlę:-D a gdzie reszta dziewczyn?,co u was?,pozdrawiam

MALWINNA 75-i jak po wizycie? moje HCG to 3800:-D,USG za tydzień w poniedziałek:-D....pozdrawiam pa

Gość iza 9000
no Ania pięknie, skoro taka wysoka beta to będą bliźniaki ;o)) kurcze ale się cieszę że się udało, teraz niech rosną zdrowe ;o) pozdrawiam Malwina teraz kciuki trzymamy za Ciebie

Gość MALWINNA75
cześć dziewczyny:)) Aniu gratulacje podwójne szczęście:)) Moje wyniki ok, dziś dostałam zastrzyk z gonalu i menopur. Mam je brać do 4.02, 5.02 zrobić wyniki: estriadol i z wynikami na wizytę. Dziewczyny a jakie Wy leki brałyście do stymulacji? Iza dzięki za kciuki:) Muszę z Wam powiedzieć,że nawet jak się nie uda to jestem bardzo zadowolona z kliniki, a w zasadzie obsługi. Dziś na wizycie był dr Polak, zawsze chodzę do Zosika. Zaskoczył mnie znajomością mojej sprawy i z tego co zrozumiałam to on chyba będzie przeprowadzał zabieg?? Później P.Ola-b. ciepła i pozytywna osoba, no i najwa zniejsze ze wszystkie leki dostajesz na miejsze wraz ze strzykawkami i igłami, nic Cię nie obchodzi. Daje to przynajmniej mi poczucie spokoju. Może to Was zdziwi ale wcześniej leczyłam się w Invimedzie, może Panie z recepcji sympatyczne ale o wszystko trzeba było się prosić, no najgorsze przed inseminacja miałam mieć zastrzyk z pregnylu(inseminacja miała być rano) wizyta była o 17. Powiedziałam lekarzowi,że nie zdążę wykupić leku bo ciężko go dostać, odpowiedź lekarza:najwyżej nie zrobimy zabiegu. Wiecie co ja miałam jak wyszłam od lekarza cała moja rodzina dzowniła po aptekach i szukała leku-stres straszny.Po 2 godzinach znaleźliźmy w Trzebnicy w aptece. Cieszę się, że trafiłam do Polmedu:)Ale się rozpisałam ale musiałam Wam o tym powiedzieć:)

MALWINNA75-ja byłam stymulowana puregonem przez 9 dni,a w 10 dniu dostałam dodatkowo jeden menopur,...no to teraz zleci jak z bicza strzelił,jejku jesteś już tak blisko,trzymam kciuki i zdawaj relację na bieżąco ja dziś jadę do swojego gina po zWolnienie L4,może go namówię na jakieś wcześniejsze USG;-),może coś będzie już widać?;-) pozdrawiam całą resztę i piszczcie co u was:-)

Gość Ewelka76
Witam wszystkie dziewczyny, dawno nie pisałam ale systematycznie czytałam:) Aniu gratuluje Ci z całego serca. Robię teraz wyniki i biorę anty, mam pytanie czy te badanie fakultatywne typu badanie cytogenetyczne jest aż tak bardzo potrzebne? I czy Wy je robiłyście przed in vitro? Pozdrowionka gorące:)

Gość m84
Aniu bardzo sie cieszę ze się udało teraz tylko dbac o swoje fasolki:):)ja jeszcze muszę czekac do kwietnia tak jak kazał mi dr.Polak,szczerze to już bym wolała podjąć leczenie jak jest taka potrzeba w piątek odebrałam wyniki które kazał mi zrobic,ale nie wiem czy są dobre może wy już potraficie odczytać wynik np. estradiol 18,53 f.pęcherzykowa 12,5-166 f.owulacyjna 85,8-498 f.lutealna 43,8-211 po przekwitaniu 5,0-54,7 wynik robiłam między 1-3 dc tak jak napisali na skierowaniu Poszłabym do swojego gin z tymi wynikami ,ale ja sama zdecydowałam o leczeniu w klinice bo moj gin uważa ze wszystko jest ok i nie ma takiej potrzeby,ale jakos w ciąże po poronieniu nie zachodzę więc nie wiem jak on by zareagował na te wyniki.Jak wiecie coś dziewczyny to piszcie trzymam za was kciuki no i za siebie żeby w końcu sie udało:):) Pozdrawiam

Gość MALWINNA75
Aniu niby jesstem tak bliko a zarazem tak daleko tyle warunków jeszcze trzeba spełnić: wyprodukować jajeczka, potem muszą się zapłodnić i potem dzielić- zresztą sama wiesz jak to jest:) Bardzo bym hciała żeby ten czas do punkcji szybko zleciał. M84 Twój wynik chyba jest ok, z tego co wiem musimy mieścić sie w przedziale po przekwitaniu, ja miałam estriadol

Gość m84
malwinna75 dziękuje za odp. tez mam taka nadzieje że wynik jest ok:)Pozdrawiam

Gość m84
mam jeszcze wyniki : FSH 6,62 LH 4,38 co o tym sądzicie dajcie znać tyle sie naczytałam że mam mętlik w głowie:):)

Ewelka76-to wspaniale,jesteś następna do IVF po MALWININE75,a po tobie będzie Alicja77,życzę wam wszystkim bliźniaków....jeśli chodzi o te badania cytogenetyczne to my ich nie robiliśmy ale tylko dla tego że nam lekarz nawet o tym nie wspomniał,pierwsze słyszę o tych badaniach od was,bo wcześniej któraś z dziewczyn też zadała to pytania m84-na wynikach to ja kompletnie się nie znam ale może coś na necie znajdziesz...powodzenia

Gość MALWINNA75
hej dziewczyny jestem po wizycie trochę załamana, widac było 5 pęcherzyków 10 mn, a 12 lutego mam miec punkcję, dr Polak podwoił mi dawkę menopuru , gonal bez zmian. 9go kolejna wizyta może do tego czasu coś wyrośnie?? :( Coś mam mieszane uczucia..5 to chyba mało..

Gość MALLWINA75
dziewczyny czy podczas stymulacji do in vitro bolał Was brzuch tak jak miałybyscie dostać okres? pozatym mam tak wydęty brzuch, masakra:(

Gość Ja leczyłam sie u dr Pająka
teraz przyjmuje na ul.Jaracza we Wrocławiu rzeczowy wyjasnia wszystko naprawde warto

Gość MALWINNA75
Z tego co wiem to dr Pająk raczej nie zajmuje sie bezpłodnością.

MALWINNA75-tak,brzuch mnie też pobolewał jak na okres,a wzdęta jestem do dziś,wyglądam jak bym była w 4 msc ciąży:-D,to zupełnie normalne my po dzisiejszej wizycie jesteśmy szczęśliwi,tak jak przypuszczaliśmy są to bliźnięta i mają po 3,4 mm i u jednego było już widać SERDUSZKO:-D,kolejna wizyta za 2 tyg

Gość MALWINNNA75
cześc dziewczyny:) Aniu jeszcze raz gratulacje:) wczoraj miałam wizytę i jest 10 pęcherzyków:))) 8 jest wieklości 17 i 15 mm a 2 trochę mniejsze bo 10 i 11 mm. Przesunęli m i termin punkcji nie będzie 12go dr Polak mówił, że raczej niedziela. W czwartek mam kolejna wizytę więc pewnie wtedy zapadnie ostateczna decyzja o terminie punkcji. Więc dalej czekam i biorę zastrzyki. Mam do Was pytanie dotyczące rozliczenia za leki czy na koniec lekarz Was informuje na jaką kwotę wykorztstałyście leki? Pytam bo ja mam cały czas podwójne dawki i zastanawiam się czy to wystarczy czy będziemy musieli dopłacić.

ja fatalnie się czuję,mdłości mnie dobijają i dlatego tylko na moment wpadłam... MALWINNA75-po punkcji lekarz będzie z wami rozmawiał,i powie ile musicie zapłacić za IVF,nam wyszło mniej bo nie wykarzystałam wszystkich leków i lekarz to odliczył i za ivf zapłaciłam 4140 a nie 4700 więc pewnie wam coś doliczy albo i nie...powodzenia i trzymam mocno kciuki

Gość ciekawa7779
Kochane dziewuszki powiedzcie mi jak dlugo sie staralyscie o dziecko zanim podeszlyscie do in vitro???Ja rowniez zastanawiam sie nad in vitro ale nie wiem czy nie za wczesnie.Staram sie 2 lata.Bede wdzieczna za odpowiedzi:) Ania to malo zaplacilas za in vitro.Dzisiaj weszlam na jedna klinike i chca 10 tys zl. Gratuluje II kreseczek!!!!i trzymam za Was wszystkie kciuki!!oby szybko sie udalo!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować