Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shatz

najpekniejsi kto sie za takich uwaza!!

Polecane posty

dziewczyny czy wuazacie sie za ladne ..jakie macie samooceny ..ja mam dosc wysoka i nie uwazam to za zle ...duzo osob mi mowi ze jestem ladna ..! a jak z wami !! macie nasza-klasa.pl wymienmy sie linkami ....chyba nie ejstem zadufana w sobie ktoira uwielbioa tylkko siebie !!1 ostanio sie takich rzeczy dowiedzilam.... podawajcie linki :):)

Nie uważam, że jestem ładna. Inni też tak nie uważają. :classic_cool: I jeżeli ktos ma się za ładnego - to także nie uważam, że to coś złego. Fajnie jest się lubić ;)

nierozumiem jak ide z kims a ten mi majaczy przez cala droge jakie to ma grube nogi i wgl .....masakra !!szyka litosci czy jak bo niewiem ...

No, ja też tego nie lubię! A zwłaszcza, kiedy są to chude dziołchy, chudsze ode mnie, i narzekają, że muszą schudnąć, bo maja za grube uda. A ja mówię 'Ty grube? Ja to mam co zrzucić!', a ona odpowiada 'No co ty, wcale nie jesteś gruba!'. Chociaż gołym okiem widać, że jest ode mnie chudsza ;)

Moj facet mowi,ze jestem najładniejsza na swiecie dla niego i to jest dla mnie wazne,a reszte to mam w doopie :classic_cool:

Gość hahahahsdjjfkjdhf
właśnie macie się za ładne a nawet skury nie macie! superlaseczka jest najpiekniejsza a w dodatku inteligentna

Gość nieciekawa cena
ja sie uwazam za przystojniaka i jestem facetem

Ja się uważam za nawet ladną dziewczyne. Nie jakąś tam super laske nie wiadomo jaką ale podobam sie sobie :)

ładne dziewczyny mają łatwiej. Ja zauważyłam, że jak ubiorę się w długie spodni luźną bluzkę, wyjdę bez makijażu i fryzury, to pies z kulawą nogą na mnie nie spojrzy. Ale wystarycz mała zmiana i już łatwiej w życiu. W urzędzie wyszttko się załatwi, na pasach puszczą za każdym razem itp. ;)

Gość majciochy w grochy
a ja uwazam , ze jestem atrakcyjna :) oczywiscie sa dni , kiedy nie moge na siebie patrzec bo w lustrze widze jakiegos potwora , ale sa tez dni , kiedy czuje sie wrecz piekna. wiem , ze nie jestem idealna , spoooro mi do idealu brakuje , ale mysle , ze jestem atrakcyjna

Gość ups ups ups ups ups