Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.

CZY TAKIE BÓLE TO MOZE BYC CIAZA ?

Polecane posty

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.

odkąd skonczył mi się okres bolały mnie jajniki, tzn nie był to ból ale czułam ze je mam a teraz boli mnie brzuch od kilku dni tak jak na okres, czuje kłucie w podbrzuszu. Biorę tabletki yasminelle i zostało mi ich jeszcze 6 do konca wiec dlaczego mam takie wrażenie na okres.? Schizuje , że to ciąża, nie brałam tabletek dokładnie co do godziny, stosunek był zawsze przerywany z jedną wpadką i współżyłam tylko w ostatnie dni okresu i 7 dni po . Czy mogę wykluczyć ciąże?

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.
proszę pomóżcie.:(

mozesz wykluczyc wpadke, bierzesz tabletki i facet nie konczył w tobie wiec to cos innego moze jakies zapalenie infekcja lub cos w tym stylu idz do ginekologa

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.
no właśnie raz skonczył we mnie, tylko ten pierwszy 'strzał' bo nie zdazył

a mialas wymioty biegunki albo brałas antybiotyki albo spozniłas sie wiecej niz 12 godz z przyjeciem tab?? jesli nie to nie ma obawy po to bierzesz tabletki zeby miec 99.98% gwarancji

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.
tak spoźniłam sie wiecej niz 12, ale w poprzednim opakowaniu, w tym brałam ok. wspolzyłam w ostatni dzien okresu w 7 dzien przerwy zanim wzielam tabletke, moglo sie wtedy cos stac? ;(

poprzednie opakowanie to juz historia nie ma wpływu o ile wtedy juz nie zaszłas :| a w przerwie jestes tak samo zabezpieczona jak biorac tab;etki

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.
mam nadzieje. dzieki ; *

Gość jejjjjjjjjjjjjjj.
a jesli zaszłam w poprzednim opakowaniu, to dostałabym okres.? trwał 6 dni

no raczej nie okres tylko co najwyzej plamienie, mogłoby byc mniej intnsywne ale watpie zebys zaszla przy tabletkach ale na wszelski wypadek zrob test jeszcze