Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowaaaaaa

Makijaż i ubiór na imprezę - pomóżcie ..

Polecane posty

Gość Diamentowaaaaaa

Witam, mam 16 lat =) . W sobotę mam dośc dużą imprezę, w lesie, przy ognisku . Potrzebuję porady, jaki miec makijaż - będzie tam mój były - chcę, zeby zobaczył, co stracił . Chciałabym się tak 'odpicowac', żeby mnie nie poznał =) . Dziewczyny, wiecie, o co i chodzi =) . 1. Jaki makijaż oka .? Chciałabym coś przydymionego, tajemniczego i uwodzicielskiego, ale takiego, żeby nie spłynęło i się nie rozmazało (impreza będzie trwała całą noc) . 2/ Jak się ubrac ? Jeansy i jakaś wycięta koszulka, czy może krótkie jeansowe spodnie ? Oczywiście do tego zawsze duża torba i duże okularki przeciwsłoneczne . Dziewczyny, czekam na rady i Wasze pmysły =) . Pozdrawiam ;* .

Gość Diamentowaaaaaa
ja uciekam spac ;* .

Gość maturka4
Świetnie wymyśliłaś: - krótkie spodnie - bluzka z dekoldem większym niż ty sama - czarne okulary Dzięki temu ciebie wcale nie będzie widać. Bo w nocy komary tak cię zeżrą, że żaden makijaż nie będzie potrzebny. Cała będziesz jeden wielki czerwony bąbel. A okulary po to, żebyś ty tego nie widziała

Gość czegoś tu nie kumam
Okulary przeciwsłoneczne ? Na imprezie która ma trwać przez całą noc ?

komary, kleszcze...najlepiej załóż kumofilce do kolan i mundur polowy (w demobilu całośc zagranicznych za ok 100zł) i zamiast okularów maske gazową popularny słonik żeby dym z ogniska cie nie krztusił... ps. wielka torba i wielkie okulary na pół twarzy..koszmar:D

Gość scarlet1976
Jak w lesie masz tą imprę tocoś na luzie najlepiej i ciepłego bo zimne wieczory są.W sportowych ciuchach tez mozna wyglądac atrakcyjnie,jakas fajna dopasowana bluza czy kurteczka i spoko. Makijaz odpusc chyba ze taki dyskretny. Pozdro i milej zabaw;)