Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujerozmowy

niech ktos ze mna porozmawia, tak mi zle, musze sie wygadac

Polecane posty

Gość potrzebujerozmowy

Gość dawaj co sie stało
napisz

Gość to czekamy
co sie stalo????????

Gość potrzebujerozmowy
Czuje sie cholernie samotna, pracuje daleko od domu, znajomi wyjechali na wakacje, najlepszy znajomy nie odzywa sie, bo okazal sie chyba nie wart przyjazni, a byly facet z ktorym mialam zajebisty kontakt wlasnie obraca inna, kiedy mi mydlił oczy i robił nadzieje :( Ja juz przestalam wierzyc, ze cos mnie w zyciu dobrego spotka. Ciagle jakies problemy, jak tu zyc z tym wszystkim na glowie?? Wszyscy radza poznaj jakiegos faceta, ale latwo radzic kiedy nie ma w tym miescie gdzie ich poznawac. Co mam ich na ulicy zaczepiac, porazka totalna :/

Gość Nina *
Mam tak samo :o

Gość potrzebujerozmowy
mysle ze takich osob jest cale mnostwo, ale czemu to sie kurde nie zmienia? chociaz jedna pozytywna mysl, jakas nadzieja na zmiane, na lepsze. A nie sobotni wieczor, a ja siedze na necie bo nawet wyjsc nie ma z kim :/

Gość hehehehahaha
Stań się lekką egoistką i zajmij się sobą. Poświęć sobie trochę czasu, na przykład na ćwiczenia na talię osy, A6W czy jakiś inni wysiłek - dla ciebie. Pozwoli ci to oderwać się od wszystkiego i chociaż na chwile zapomnieć, a przy okazji zrobić coś dobrego... Potem znajdź sobie jakieś hobby i zajmuj się nim.