Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w bordowym mi do twarzy

jakie fajne rzeczy robia dla Was Wasi faceci?

Polecane posty

Gość w bordowym mi do twarzy

takie, ktore daja Wam wyraznie do zrozumienia, ze mu na Was zalezy:) moj np gdy odwozi mnie do domu nie odjedzie dopoki nie wejde do srodka. gdy pada zawsze podjezdza tak zeby z mojej strony samochodu mozna bylo szybciej dojsc pod zadaszenie. gdy naklada obiad mi zawsze zaklada najsmaczniejsze kaski:) i jeszcze kilka innych milych rzeczy:) a Wasi?

Gość Genitalny Mechanik
A ja najsamczniejsze kaaski zostawiam dla siebie. Mojej lasce ogolnie slodze i stawiam tort przed obiadem zeby sie zadowolila, natomaist to co najlepsze czyli miesko i ziemniaczki zjadam sam.

Gość fedvgfd
Moj ostatnio bez zadnbej okazji przyjechal po mnie do pracy, zawiazal mi oczy opaska i zawiozl do hotelu gdzie pieknie byl przygotowany caly pokoj zawalony rozami ze stolikeim nakrytym do kolacji i swiecami odd stolika nawet ulozyl sciezke z paltkow roz praowadzacza przez jakuzii do lozka... po calym pokoju porozwieszal kareteczki w pozycjami ... wiec wyprobowalismy wszytkie... :) strasznie mnie zaskoczyl, do tego bez jakiejs szczegolnej okazki!!! oby tak czesciej:)

Gość ci wasi faceci to żenujące
cioty :O

Gość jaswojej
masuje garba

Gość dssdfsd
Gotuje, sprząta i takie tam. A chyba najfajniejszy jest ten maluszek u mnie w środku, którego zrobił parę miesięcy temu a teraz czekamy co wyjdzie. :D

Gość dssdfsd
ostatnio zamiast maluszka wyszedł kot :)

Gość dssdfsd
moj poprzedni maluszek sie przekręcił

Gość takze tego 2
Minetka jest fajnym doświadczeniem.

Gość kobieca jak cholera
ubiera mi na noc skarpetki, co by mi nóżki nie zmarzły ;)

Spotkania z nim są fajne :) Zawsze tak zorganizuje randkę żeby było bardzo ciekawie :) Często daje mi kwiaty i okazuje jak mnie kocha :) Jest opiekuńczy, dba o mnie Przynosi mi śniadanie do łóżka :) Oświadczył mi się :)

*zjeżdża ze zjeżdżalni z moją córeczką :D *ostatnio zrobił nam niespodziankę i zabrał nas do zoo i do parku dinozaurów :D *zawsze czeka aż wejdę do domu *jak mam zły humor to kupuje mi czekoladę :P *jak mam kiepski dzień to rezygnuje ze swoich planów, żeby spotkać się ze mną no i oczywiście kilka innych rzeczy a takie drobiazgi właśnie sprawiają, że tak bardzo go kocham

Gość ale wy sie nakrecacie
To czekanie, aż wejdę do domu (póki nie mieszkaliśmy razem) zanim odjedzie to chyba standard juz :P Nadal zabiera mnie na randki Chodzimy na kolacje - niespodzianki :D Jak mam złu humor kupuje mi słodkości wracając z pracy Przenosi mnie nad kałużami ;) Sprząta w domku i karmi moje koty ;) Dzwoni z pracy aby powiedzieć że mnie kocha zabiera mnie na wycieczki

Gość podnoze bo temat ciekawy