Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filojkowa

zna sie ktos na neostradzie i modemach?

Polecane posty

Gość filojkowa

otoz- w domu przez prawei rok byl jeden komp- no i wszystko gralo (tzn i modem i neostrada), ale etraz w domu sa 2 kompy i ten peirwszy cos pada i chce mu zrobic formata. stweirdzilam ze zainstaluje wiec neo na 2 kompie. i tu niestety ALE NIC NIE DZIALA :/ tzn instaluje modem wyswietla mi info zeby kontynuowac modem ma byc odlaczony (tu wszystko ok zgodnie z instrukcja) a nastepnie po zaisntalowaniu wszystkiego nie pojawia mi sie info o podlaczeniu modemu, tylko od razu o restracie (omija jeden rkok w instrukcji). nawet gdy go pdopinam po tej instalacji modem nie dziala. spr wszystkie porty usb, rozne instalacje, nawet wzielam stary modem (ale tu to jzu wogole nicnie chodzi) no i co ja mam z tym zrobic?:(

Gość filojkowa

Gość oszołomom religijnym
odinstaluj modem i zrob wszystko od poczatku. jelsi nie pomoze to nie instaluj wcale tej aplikacji tylko utworz nowe polaczenie przez panel sterowania-nowe polaczenie w przypadku neostrady o ile sie nie myle zamiast numeru telefonu wpisujesz tam * reszta wg. instrukcji ktora sie pojawia. poszukaj w necie jak to zrobic jesli nie potrafisz jak nie potrafisz szukac zadzwon na infolinie konsultant powie ci jak to zrobic.internet bedzie lepiej dzialal niz za pomoca aplikacji tp.

Gość filojkowa
no ok, to zrobie to polaczenie nie przez apikacje (juz probowalam instalowac ponowinie-ocvzywiscie po deinstalacji:P)

musialy zostac jakies smieci albo kiedys byl ten modem juz zainstalwany to czesty problem z aplikacja tp.

Gość filojkowa
byl isntalowany stary modem (teraz mam zxdsl, byl sagem 800) ale pozniej mialam formata i nie byl instalowany zaden modem :/ wiec nei wiem co ejst grane:/

Gość filojkowa
dobra. po dlugich bojach udalo mis ie zaisntalowac sterowniki, wlaczam to nowe polaczenie i: wpisuje login,haslo a co mam wpisac przy "wybierz numer"? no wiec znalazlam posta o tym http://osiol.com/lofiversion/index.php?t61083.html i probuje wpisac *,0,1 i wyskakuje blad 600iles tam albo 721 jesliw pisuje swoj numer telefonu :o zadnego oznaczenia (typu p0,35 jak w tym poscie) nie znamalam :o

Gość filojkowa
sama sobie poradzilam :P

napisalem ze * czyli gwiazdke :P

Gość fijolkowa
no z ta * nie dzialalo :P ale juz sobie poradzil :P po zainstalowaniu sterownikow, instaluej sie od razu takie okienko gdzie wpisuje sie tylko login i haslo a ten numer jest domyslny (0,35,0) :D

hm tam na pewno trzeba bylo wpisac * moze to zalezy od typu modemu. ja na twoim miejscu sprawdzilbym to dokladnie bo kiedys byly numery np. 021 22 23 czy jakos tak i po wpisaniu tego numeru placilas za kazde 3 minuty polaczenia. zawsze mozesz zadzownic na infolinie cyba 0 801 121 121 tam wszystko ci powiedza placisz za to wiec korzystaj. ja niestety nie mam czasu szukac skad wzielas ten numer co to za numer itd.

Gość fijolkowa
no to tlumacze ci przeciez :D ze zadne gwiazdki, zera, jedynki itp nie dzialaly :P a wraz ze sterami zainstalowala sie podobna aplikacja tylko bez ywbierania tego numeru, bo jest to od razu wbudowane i przy laczeniu pokazuje wlasnie ten numer :)