Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sam raz czy nie

proszę pomózcie mi ocenić czy mam nadwagę

Polecane posty

Gość w sam raz czy nie

40 lat, 168 cm wzrostu, 65,5 kg, 90-77-100 Ostatnio usłyszalam, że powinnam się odchudzać, Wy też tak sądzicie?

Gość ktkaaaaaaa
nadwaga rzędu 2-3kg, ale wszystko zależy od ogólnej budowy ciała. Bioderka widzę masz dość szerokie. Ale jak na ten wiek trzymasz się bardzo dobrze. Jest wiele kobiet w wieku 40 lat, który się roztyły i ważą w okolicach 80kg. Jeśli ktoś mówi, że powinnaś schudnąć - olej. Jeśli sama się źle czujesz przy swojej wadze i przeszkadza Ci coś w Twoim ciele to się odchudzaj. Ale na pewno wyglądasz dobrze:) Waga powinna wynosić wzrost minus 10, ale to jest kryterium dla ludzi młodych myślę, że Twoja waga jest jak najbardziej w porządku. I ta nadwaga, która jak mówię jest skromniutka wręcz znikoma nie powinna stonowić problemu

Gość w sam raz czy nie
dzieki, bo wcale nie mam ochoty na odchudzanie, ale jednocześnie nie chcę być uważana za wieloryba

Gość ktkaaaaaaa
Do wieloryba brakuje Ci jakieś 15kg;) a kto czepia się Twojej wagi może jest zazdrosny, że jako 40 latka masz figurę jak nastolatka?:)

Gość w sam raz czy nie
miłe słowa i budujące jeszcze raz dzieki

Gość 43latka xxxxx
to powiedzcie co o mnie sądzicie??? 43 lata, wzrost 160, waga 61 kg, 96-68-91, ważę dużo ale to chyba z powodu biustu 75 DD, powinnam się odchudzać???

Gość ja mam taki
sam wzrost 168 cm, waga 53 kg, 82/68/89 ale mam maly biust i mam 23 lata.

Gość duchowy pasterz
podane dane przypominaja mi afrykaska pszczole

byście się chociaż do wieku nie przyznawały... babska po 40 a pytania w stylu "koffane dzieffcynki czy mam nadwagę" :o

Gość Sozinha
Absolutnie nie masz nadwagi!Twoja idealna waga jest w przedziale 58-68kg:)Na dodatek masz 40lat,kobiety w Twoim wieku często wyglądają jak bigmaki:)Ty trzymasz sie dobrze!Waga waga,ale jak wspominala juz moja poprzedniczka,wiele zalezy od budowy!Wg wskaznikow zapomnij o nadwadze.Twoja waga jest w normie...a przypuszczam,ze jak na swoj wiek(przepraszam za wyrazenie)jestes niezla laseczka:)

Gość zastanawiajace
cukier....., a co wysiadasz przy nich i szlak Cię trafia?