Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowa domu-ile stawialiscie

budowa domu-ile stawialiscie?

Polecane posty

Hej wszystkim! Od wiosny pna sie mury w moim wymarzonym domku. pieniedzy wystarczy nam do postawienia nakrycia plus okna ii tyle. pozniej powoli wylanczac bedziemy mamy gdzie mieszkac wiec bardzo nam sie nie spieszy. tylko zastanawiam sie ile nam zejdzie z tym. Ile wy czekalyscie na wlasne M ? nie bylo wam bardzo ciezko jak do tej pory bylo super z kasa ale ten KRYZYS i troche sie nam ukrucilo. robiliscie sami wszystko czy ekipa z gory ?Opowiadajcie swoje przezycia.

Gość W tym temacie powiem ci jedno
Przede wszystkim, niech ponaglajcie ekipy budowlanej. Najlepiej postawcie im flaszkę!

czyli ze jak postawic flaszke i robota bedzie im sama szła :D 2 lata to dosyc szybko.

Ja stawiałam codziennie pół litra :) W marcu ekipa weszła na gotowe fundamenty - Boże Narodzenie spędziłam w nowym domku. Powodzenia !

widze ze tu sami bogacze :) skoro tak szybko wprowadzaliscie sie ;) moze nie taki diabel straszny jak go maluja.

Gość powaga_
ja jak budowałem dom to od fundamentów do wykonczenia 6 mcy dom z cegly oczywiscie

powaga_ Brawo :) Tylko pod pojęciem - DOM może się wiele ukrywać :) Dom parterowy - piętrowy, dom nieotynkowany - dom cieplony i wytynkowany , dom bez odbioru - dom po odbiorze :D itd itp

Gość kurka wodna.....
dom pietrowy z piwnica(za duzy........:O)zaczelismy budowac w kwietniu a w czerwcu nastepnego roku juz mieszkalam:)elewacja i ocieplenie powstalo do konce lipca. ale mielismy spora ekipe i pomoc techniczna ze stony ojca bo "fachowcy'wszystko spierdziela😠 miej to na uwadze.

mi chodzi o dom parterowy 140mk nie musi byc koniecznie na poczatek ocieplony standart sredni po odbiorze. zazdroszcze osoba ktore w rok sie postawili

Gość jak sie buduje wielgachny
dom z myślą, że bedzie tam mieszkac 10 pokolen na raz to sie wlecze budowa - pytanie tylko po co budowac taki wielki? choc na szczescie ostatnio widze tendencje do budowania małych, zgrabnych domków parterowych.

maz jest budowlancem ma wlasna firme i o ekipe spokojna jestem wszystko zaufane.

popieram male domki watpie aby moje dzieci chcialy mieszkac z nami wiec duze M nie ma sensu. to tak jak my ucieklismy od rodzicow

Gość upupuu

Gość Viera Viera
moj m budowal 8 lat...jeszcze konczy ;/

Gość Viera Viera
wszystko zalezy od mozliwosci finansowych :P jesli masz hajs to mozesz zbudowac nawet w rok :P

Gość ja zastanawiam
sie z kad ludzie maja tyle kasy ze domy w roku buduja. pracy nie ma chyba ze kredyty biora no ale strach!!!

Ja budowałem 11 miesiecy. Połowa domu z kredytu, ale uwierzcie mi ze nie opłaca sie budowac 10 lat oszczedzając na ten cel.