Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuyhtgrfe

potrzebuje mieć kogos,a jak przychodzi co

Polecane posty

Gość kjuyhtgrfe

do czego to odpycham i marze tylko o tym,zeby jak najszybciej z przyjaciolmi wyjsc gdzies niz siedziec z NIM bo sie zaczynam trząść ... o co w tym chodzi?;(

Gość ---valdi z koziej dupy--
nie będzie fajnej dyskusi nikt tu się nie będzie wypowiadał bo ten temat jest denny

Gość buka
ja też takie cos mialam... chcialam być bardzo z kims a jak juz bylam to odpychalam i chcialm byc sama... neiw iem jak to sie stalo ze mam kogos przy sobie juz ponad 2mies

Gość kjuyhtgrfe
buka--> chyba trafilas na swoj ideał;)) moze ja chce miec kogos na "siłe"?

Gość mam to samoooo
tez tak mam, chce byc z kims bardzo, ale jak juz jestem wtedy marzy mi sie wyjscie z kolezankami na podryw, impreze itd.

Gość buka
powiem Ci ze chyba tak:)) a schodzilismy sie 2 razy :P za pierwszym razem znalismy sie z widzenia no i pisalismy dosc dlugo no ale tak wyszloze ja niesmiala i on niesmialy no i o cos tam poszlo ze powiedzialm zeby juz mi nie odpisywal i wykasowal nr no i po 1,5 roku zeszlismy sie... ale wczesniej tez pisalismy z 2 mies takie troche dziwne ale spotykamy sie od ponad 2 mi\es

Gość buka
mozliwe ze szukasz na sile... do tego potrzeba czasu powiem Ci ze amm 19 lat z hakiem i to duzym i to moj pierwszy chopak... nie szukaj kolesi z imprez.. przynajmniej moim zdaniem

Gość kjuyhtgrfe
ja mam 18lat ;) i nigdy nikogo nie mialam.. zaraz beda komentarze typu "pasztet" a własnie,ze nie:)) czasami boje sie,ze jestem tak zapatrzona w siebie,ze mogłabym sama ze sobą życ.. bo wydaje mi sie,ze nie ma kolesia mnie wartego... :O straszne to jest,ale tak własnie czuje..

Gość ewkamarchewka00
Ja mam 18 lat, miałam kiedyś chłopaka ale to było takie dziecinne. Nikogo na poważnie i powiem szczerze, nie chce mieć. Nie chcę sobie robić dodatkowych problemów jakimi są związki... Też mam wrażenie, że nie potrzebuje nikogo. Podzielam zdanie powyżej.

Gość kjuyhtgrfe
niby tak po co sie w związku wplątywac.. ale u mnie kazdy kogos ma,bedzie studniowka i co pojde z kolega? ..zeby jeszcze byl wolny kolega... poza tym chcialabyc jakies doświadczenie łapać..a tak to siedze w miejscu.. gdybym miala kogos nie czulabym sie taka samotna,nigdy by mi sie nie nudzilo (tak mi przyjaciolka mowila,ktora wie to z własnego doświadczenia) ona czasami lubi z nim po prostu posiedziec przed telewizorem posmiac sie z jakis głupich lasek ,albo patrzec mu sie w oczy... a ja co? kolezanki powjezdzaly ja dopiero bede miala za 3tyg. swoj wyjazd.. 3/4 z chlopakami spedzaja czas ,a ja siedze na kafe :] męczarnia.. piękna pogoda nie chce mi sie samej gdzies isc ...

Gość kjuyhtgrfe
hehehe widze własnie,ze nie jestem sama... mi by to nie przeszkadzalo gdyby nie moje częste zmienianie zdania.. mam takie chwile kiedy chce z nim sie spotkac,poprzytulac itp..a na następny dzien jak w nocy o tym mysle to juz mi sie odechciewa wszystkiego i na samą mysl robi mi sie niedobrze..:O

Gość kjuyhtgrfe
18 ;)))

Gość kjuyhtgrfe
to co teraz zmiana szkoły ?:)) w liceum bedzie jeszcze gorzej..tam juz same pary :O pamietam jak ja wparowalam ...o zgrozo wszyscy za rączki sie trzymali,buziak za buziakiem...słodkie słowka :O :( mialam dosyc ..