Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość narCOMAnka
ojej nie udawajcie, że nie wiecie o co chodzi :D:D naturalnym odruchem mężczyżny jest nie tylko sikanie, wymiotowanie itp :):) zresztą nie lubie takich małointeligentnych rozmów, więc już nie wspominam :P

No Smooth, ja tez sie ciesze:D :) Moj wie, ze tu siedze z Wami.... ;) On odpowiada na 157 jak mowil maili zawodowych:o wiec mysle, ze do nocy mu zejdzie :D

Gość rybka zwana Jandą
"I called Forest Lawn this morning twice. Second time I recorded the call. Dont ask for the file, I cant post it here. But it was discussed in chat. Receptionist said the same thing. Michael jackson is not there or any of the Forest lawn locations. DOnt know if it means anything, just that everyone is in denial mode."

woman:D ahahahaha.Rozwalilaś mnie tym..."pewnie myślisz o erekcji,ale to nie jest problem fizjologiczny".:D Śmiesznie to zabrzmiało. Gdyby był,to wiekszość facetów,musiałaby siedzieć o lekarza 24/7 hahahaha :D

Gość rybka zwana Jandą
moze pochowali go już dawno w innym miejscu?

Gdyby był,to wiekszość facetów,musiałaby siedzieć o lekarza 24/7 hahahaha Sykstinajn...od razu mi nastrój poprawłaś:-D

ja puszczam właśnie pierwszą płytkę z kolekcji:) Wolę sobie chronologicznie puszczać,a w 100%MJ skaczą dekadami:).Chociaż też często słucham. PS wiecie co...może wiecie,co źle robię.Przegrałam sobie piosenki z płyt na telefon,ale nie mogę ich odtworzyć,bo "plik nie jest obsługiwany".Jednak w przypadku innych płyt,nie miałam tego problemu,jest format mp3.Załamka:(Nie mam pojęcia czemu MJ-owe nie weszły mi:(

Gość P.Y.T.
AAA Smooth, to znów pomylilam, a specjalnie napisłąm caly nik czytalm 4 razy i widzialam dirty, haha przperaszam, a dirty własnie chyba rzadziej zaglada... wiecie co ja mysle, ze mozna pisac o wszystkim, ale moze ze słowem podobno, lub tak twierdzi x, w ramach ciekawostki, bo nie wierze, ze całkiem zdrowy człowiek moze breac na powanie onfo o tym, ze MJ zyje a wiecie jaki mam dowód jeden z wielu? chocby ten z cnnu- dzieki neskafeee zobaczcie tam larry czy inny hilary pyta o okolicznosci zdarzenia, ze sa niejasne, jesli chodzi o szczegóły, bo ten mówi to inny cos innego ale tam nikt nie szuka zywego MIKA wiedzcie, ze te wszystkie dzienniki telewizyjne, czy ta prasa maja takich weszycieli, ze my wysiadamy gdyby Mike zyl- oni by juz o tym wiedzieli i byłoby juz w oficjalnym komunikacie cnnu, ze prosze panstwa, mamy dowody na to, ze Jackson i jego rodzina sfingowali smierc, depczemy mu po pietach- stay tuned a tymczasem te madre głowy mowia o smierci, o przedawkowaniu, o miejscu spoczynku ciała temat goldengaci - nie urzeklą mnei ta historia, ale nawet mnie zaciekawilyscie teraz? o ajkie oproblemy chodzo narkomnka napisz, bo ja nie wiem... mi to trzeba czarno na bialym napisac... w tych goldenach Michael mial chyba wiecej ciałka, byl bardziej pełny, fajnie wygladał ,..............................ale ja wole go w black classy Michael... a koncowka tego wywiadu, babka mówi, ze Michael odrzucał jakakolwiek pomoc- jak wszyscy- mozemy sie tylko pocieszc: byli ludzie, ktorzy chcieli mu pomoc, on nie dal widocznie tak miało byc

narCOMAnko woman udaje,że nie wie o problemach fizjologicznych kobiet związanych z goldenami,ale po wczorajszym powitaniu ze swoim menem pisze epilog o wpływie goldenów na ...jak to było woman? wpływ golden gaci na pozycie seksualne par z dluzszym stazem jest wprost nieoceniony? Ta ma dobrze ulżyła sobie ,a teraz nie wie o czy mowa;););)

"wpływ golden gaci na pozycie seksualne par z dluzszym stazem jest wprost nieoceniony" hahahahahhaha:D o żesz

Acha:-D No to teraz jeszcze sie dowiedziałam,że erekcja jest problemem fizjologicznym! Hahaha! No ...to jak Wy taki poziom reprezentujecie, to ja sie nie dziwie tym Waszym rewelacjom! Sorry DALIA O.... Ale ile Ty masz lat?

ale nrCOMAnce chodzilo o towarzyszące nam problemy fizjologiczne po oglądaniu M w goldenach -chyba tak,a woman zrozumiała,że to M mial te problemy fizjologiczne?

No, to może wyjasnijcie sobie to dziewczyny, czy Wam chodzi o sikanie po nogach czy o podniecenie?:-D Zastanawiam sie co narCOMAnka mogła miec na mysli skoro nie chciała napisac tego wprost...Hmm I zagadka:-D

[zgłoś do usunięcia] narCOMAnka ojej nie udawajcie, że nie wiecie o co chodzi naturalnym odruchem mężczyżny jest nie tylko sikanie, wymiotowanie itp zresztą nie lubie takich małointeligentnych rozmów, więc już nie wspominam pisala o facetach-MJ, nie o kobietach Dalia, czytaj uwazniej, plizzz:)

Gość klunkier
niektóre z was poprawiły mi humor :classic_cool:🖐️

to w takim razie,że co że w złotych spodniach M miewał erekcje? A czemu wlaśnie w zlotych? A w innych nie?

Jak juz mowilam w mojej rodzinie wszyscy:D od lat sluchaja MJ... moja mama teraz jednak mowi, ze nie moze sluchac takich utworow jak: will you be there heal the world smile kiedy byla u mnie raz, ze zachwycila sie morfina chillout, ale potem wlaczylam Smile.... :( oj, normalnie lzy w oczach miala....:( no i ja od razu tez :(

Fajną masz mamę!:-D Moja tez jest cool... Broni Michaela w każdej kontrowersyjnej dykusji z równym zacietrzewieniem co ja;-) A ja słucham dzisiaj.... Josha Grobana... Musze się wyciszyć wewnetrznie:-)

No "cudownych rodzicow mam", ze posluze sie cytatem :) Ja juz wspominalam, ze moja druga rownie wielka co MJ miloscia jest DM i gdyby wokalista DM zmarl to przezylabym taki sam koszmar:( nawet nie chce o tym myslec:( :( Smooth, Ty wspominalas o DM, mam nadzieje, ze przez ten skrot rozumiesz to samo, co ja:D bo kolejnego nieporozumienia juz dzis nie zniose:D a mozesz powiedziec ktora plyta jest Twoja ulubiona?

hej hej 🖐️ widze tu jakies klutnie nono;) wogole jaki temat..erekcja M:P o czym to mysmy juz nie gadaly??:classic_cool: wiecie co , poskarze sie wam ze to tak nazwe , od jutra zaczynam prace u ogrodnika od ranma do wieczora praktycznie:( ale nigdzie indziej mnie nie przyjma, bo jestem 'za mala' .. ehh to bedzie dla mnie ciezkie , przestawic sie :P