Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

XSC mnie Smooth BARDZO poruszyla tym, jak zamierza uczcic urodziny Michaela. Na samo wspomnienie ogarnia mnie wzruszenie:( Moze powinnam Smooth wziac z Ciebie przyklad.... :( :(

Gość liberian-girl
Jejku abraja ,ale fajnie :)Witaj!!!

Gość XSCAPE SCREAM PRIVACE
tak woman o tą książke. dziewczyny ja narazie znikam, mąż chce na kompa na chwilke :D odezwe sie pozniej.

no dobra zarty żartami ale czekam na wasze filmiki pokażta sie jak wygladacie ;)aparaty,kamerki i komórki w dłoń ;)

Gość liberian-girl
abraja a co mowilas nt filmikow,zeby nie "sklejki" tylko..bo byl halas i nie uslyszalam :(gluchota ze mnie..

XSC, ja na pewno nie zakupie tego Fox`a, mialam go czytac w empiku, ale mi sie nie zeszlo.... jakos.... moze jutro sie udam... Moj chce kupic sobie zabawki w praktikerze, a ja wskocze na kanapke emipkowska z Fox`em... w tych ksiazkach XSC sa bledy na bledzie, szkoda kasy... :o

a bo to mój synek naparzał swoim slimakiem.... nie sklejki tylko cobysmy po piosence zaspiewały ulubionej autorstwa MJ i nie wstydzcie sie...ja fałszuje okropnie a zaspiewam najwyzej uszy wam zwiedna

Abraya witaj-ale niespodzianka:)No ja nie jestem taka odważna żeby się na kafe ujawniać-ja bym tylko mogła na priv :-P

a jak smooth zamierza uczcic ten dzien ? abraja pomysł genialny, z tym że ja nie znam sie na sprzecie i nawet nie wiedzialabym jak i co zrobic zeby coś z tego wyszło :( tak sobie pomyslalam ze moze pojde na cmentarz postawie świeczke przed kapliczką a pozniej kupie mnostwo popkornu i razem z synkiem pooglądamy bajki i koncert MJ. On lubial tak spedzac urodziny wiec pewnie by mu sie spodobalo :D

ale co wam szkodzi..rozumiem wzgledy jakiestam ale tak? ja sie nie wstydze i nie boje ne znam was an wy mnie nie znacie i co najwyzej mnie ktos pozna i bedzie sie nabijał...wielkie mi rzeczy he he

Gość liberian-girl
Woman ale musisz przynajmnie podac co to za branza...bo robimy sie niecierpliwe :P

podpowiem dla tych co na sprzecie sie nie znaja bierzesz cyfrwke o ile takowa posiadasz...nagrywasz wycie do ksiezyca,zakładasz konto na yt wklejasz film i wpisujesz jakos ta strone coby nikt jej nie znalazl ;) no chyba ze chcesz a potem robisz kopiuj wklej i ogladamy na cafe...mozecie ubrac maski jak dzieciaki MJ albo stare rajstopy

Liberian, nie, nie chce; nie nalegajcie, prosze. XSC, uwazam, ze to bardzo dobry pomysl. Smooth pisala wlasnie, ze zamierza udac sie na cmentarz ze zniczem i chce go zapalic pod krzyzem-tym takim pod ktorym zawsze pali sie pelno swieczek. Wiec dziewczyny super pomysl- ja tez tak zrobie. :( Strasznie to ciezkie.... wciaz.... :(

Woman czyli mam rozumiec ze najlepszy obraz oddaje jedynie moon walk ?

po to jest to forum tak skonstruowane, by można być anonimowym i ja chcę takowym pozostać, no chyba że ktoś bardzo chcę poznać mnie bliżej, to zapraszam na maila;)

XSC Moowalk byl pisany po Bad, czyli ok. 1988. Tutaj nie znajdziesz taniej sensacji itd. A juz dziewczyny tutaj pisaly jakie bledy zalosne sa w tych nowych ksiazkach, ktore zalaly ksiegarnie. Wszystko po to, zeby kase wyciagnac... ja nie wiem co oni tam moga napisac, czego PYT nie wie:D jak juz ktos tutaj dzisiaj sugerowal:D :o

Gość liberian-girl
sOul to sQueeze witamy:)link super - glos MJ jeszcze lepszy!