Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Cześc wszystkim! Widzę, że znów rozgorzala dyskusja nt tego czy Mj żyje. Oto moje przemyslenia: - jest wciąz wiele pytań, niejasności i dziwnych filmików ( chocby na YT) mimo, że już tyle czasu minęło od jego smierci Jednak: - Po pierwsze: ogromna ilośc osób musialaby byc zamieszana w to sfingowanie smierci MJ, co by z tego mieli?Z czego by im zaplacił, miał przecież takie długi..Poza tym nie mógł przewidzieć przeciez ile zyska na własnej "śmierci" i czy uda mu sie np. spłacic tym sposobem swe długi i opłacic tych ludzi...To jeśli chodzi o aspekt finansowy. - Po drugie: wiedział jak fani go kochali/kochają więc mógł podejrzewac jaką tragedią będzie dla nich "śmierć" ich idola - Po trzecie: sprawa zachowania sie jego rodziny, dzieci - to już zależy czy byliby "wtajemniczeni" w to sfingowanie... - Po czwarte w końcu : jaki byłby tak naprawde cel sfingowania własnej smierci a potem powrotu? Jesli tylko zaskoczenie i zszokowanie fanów i całego swiata to nie jest to zachowanie pasujące Michealowi.. Podsumowując: wszystko jest w życiu prawdopodobne bardziej lub mniej. Jednak na dzien dzisiejszy to, ze MJ zyje wydaje mi sie mniej.. Pamietacie były słuchy, ze wóci na wrzesień... cisza. Nastepnymi datami były zdaje sie grudzien i Nowy Rok..

Gość kasia1212
Wielkie dzięki za końcówkę filmu. Pozdrawiam :)

Gość szczekaczka..7
Teraz pokazuja grob, teraz ma byc fota z autopsji kiedy film wyszedl.dobre. tydzien przed premiera piosenki TII zapowiedzieli ze w nastepnym tygodniu aresztuja murraya i d... Juz 2raz tak mowili i nic.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mozecie nie przekształcać tego watku w watek science fiction ??? sorry uwielbiam MJ od lat wielu, mam 33 lata i lubiłam ten wątek a teraz jak tu zagladam to mam wrażenie ze opanowały go jakies małolaty :o Michael nie żyje, pogódzcie sie z tym w końcu i dajcie mu w spokoju spoczywać ..

Gość blekitna laguna na gaz
Tu nie ma zadnych malolat. wiecie juz,ze sony zapowiedzialo 2 czesc THIS IS IT pt THIS IS ALSO IT?

Gość pan z tamburynem
Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kto przeksztalca w watek?Po to on chyba jest by dzliec sie tu naszymi spostrzezeniami , myslami i odczuciami na temat MJ.Nie podoba sie to przenies sie na to drugie forum tam ze swymi poradami i zastrzezeniami bardziej pasujesz:) Uwazasz sie za sedziwa starszuke i ludzi w wieku 28 lat uwazasz za malolaty Twoj problem poradz sobie z nim sama:)Mozna tu pisac co nam sie zywnie podoba i nikt nie ma prawa pisac co mozna a czego nie.Jesli sie nie podoba to naprawde nikt tu nikogo na sile nie trzyma.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jesli wy macie 28 lat i piszecie takie bzdury no to po prostu porazka...... rozumiem te watpliwosci ale bez przesady, kiedy zostałyscie fankami MJ, od 25 czerwca??????? :O

Gość DanaHaughton
fajnie ze bede nastepne cześci :)

Gość Nie wiem nie wiem
Tak najlepiej bedzie jak poprzestaniemy tych swoich wymyslow i infantylnych spostrzezen i bedziemy bez wazeliny wlazili sobie w doopska jacy to jestesmy wspaniali:))Prawda jest taka ze co ma byc to bedzie a jakies dyktatorskie rady zachowajcie dla siebie.Ktos wyzej slusznie zuwazyl ze kazdy robi i pisze to co chce.Pozatym zauwzylam dziwna tendencje wsrod ludzi ktorzy przekroczyli 30 ze robia sie bardzo nuuudni, leniwi i ogolnie meczacy dla otoczenia:)Malolaty...heh.....;)Malolaty gora!!!:))))

pan z tamburynem - popieram w 100% Liyahhhhhhh - po to jest forum, by wyrażac swe opinie, spostrzeżenie, odczucia itd Kazdy inaczej przezywa smierc michaela.. Wazne by nie obrażać sie tutaj wzajemnie... A co do wieku to ja mam 29 lat..

Gość Nie wiem nie wiem
Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - kobieto opanuj sie i nie szufladkuj ludzi!!to po pierwsze co mam do Twojej osoby a po drugie co takie zlego widzisz w naszych wypowiedziach?Zal Ci ze osoba ktora ma rzekomo 28 lat pisze co pisze?Nie rozumiem Cie i chyba naprawde przezywasz jakis kryzys.Fanka MJ jestem doluzej niz sobie wyobrazasz:)I KAZDY MOZE NAPISAC ZE JEST FANEM OD DAWIEN DAWNA..a moze w rzeczywistosci jest tak ze to Ty ;) zainteresowalas sie jego osoba po smierci bo tak modnie prawda?:) Wybacz ale przez takich ludzi Twojego pokroju zapominam po co to wszystko i w sumie sie nie dziwie ze MJ zachcialo sie odejsc z tego szabma...Fanka od siedmiu bolesci...zalosna jestes STARUSZKO:)

no dziewczyny strzezenie nie obrazajmy tu nikogo a jak to nas obraza to kij mu woko i nie karmic trolla

Gość Nie wiem nie wiem
A pozatym co ma wiek i to ile jestesmy fankami MJ do watpliwosci jakie mam odnosnie jego smierci?Watpliwosci mzoe miec osoba ktora zetknela sie z jego tworczoscia po 25 czerwca jak i najbardziej oddany fan ktory jest nim juz powiedzmy 30 lat!! Chcialas napisac cos madrego i tworczego a wyszlo jak zawsze...

Gość syra
no pisze pisze i nic kut...a jego mac

Gość Nie wiem nie wiem
abraja - zgadza sie..zaagalopowalam sie i to bardzo bo znizam sie do poziomu panienek z 2 forum.Przepraszam ...ponioslo mnie ale normalnie krew zalewa jak sie czyta takie bzdury! Reasumujac mysl sobie co chcesz i o kim chcesz Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh szczescia zycze.

Gość syra
nunaie daj się dziadom :)))))))))

Gość syra
tzn nie daj sie mialo byc

Gość Nie wiem nie wiem
syra- nie zasmiecaj forum jakimis hieroglifami:)

Gość iloveyoumichaeljacksonsomuch
ryczałam jak głupia , kc mój miki < 5555 hehehhe xD MY LOVE FOREVER . !!! LOVE YA : *:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość syra
abraja nie interesuj się ;-)heheh, usciskowywacz ;) i sie ciesze,że ide w czwartek na film :)

ja tez sie ciesz ze idziesz i juz wiem kim jestes uwaga t moja kuleżanka sie wtargneła z syrami na kafe nie jest fanka ale idzie na film b pewnie jest ciekawa co ja w nim takiego widze pozdrawiam Monikooooooooooooooo

Gość syra
Moze nie jestem meeega fanka,ale lubię jego muzę i na film ide bo chce

Gość Nie wiem nie wiem
abraja- mysle ze na dzis juz wystarczy naszej obecnosci na tym forum bo pojawili sie prowokatorzy ktorych raczej nie powinno tu byc, wiec ja sie oddalam i pokaze sie jutro.Mam nadzieje ze bedzie juz czysto.Pozdrawiam