Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Wróciłam z "This Is It"... MJ mistrzowsko wykonywał utwory. To byłyby doskonałe koncerty :( Na koniec się wzruszyłam, łzy same poleciały...

zgadzam się! to byłoby widowisko jakiego świat jeszcze nie oglądał... co tu dużo gadać. świetny film. Świetny MJ

hejka... 🖐️ :) nie mogve sie juz doczekac soboty!! TII ❤️ dzis bylam w CH i az mi serduszko mocniej zabilo gdy zobaczylam plakat :) hnm.. wiecie co mi dzis powiedzial moj chlopak? ale nie zlosliwie czy cos w tym rodzaju.. powiedział ze my, fanki MJ kochamy go za to ze był troche niepelnosprawny umyslowo(ale bez zlosliwosci..) .. tzn.. najbardziej pociaga nas ta jego dziecieca niewinnosc i temu jestesmy nim tak oczarowane... czuje ze w tym jest sporo prawdy prznajmniej jesli chodzi o mnie, takich facetow dzis juz nie ma.. czesto tu pisallismy ze jak by Michael byl nasz to bysmy sie nim zajeły, nie daly skrzywdzic ludziom itp.. moze jest w tym troche instynktu macierzynskiego ze tak sie wyraze? prosze o nie zjechanie mnie..;)

zgadzam sie aden...bo ja absolutnie nie uwazam go za męzczyzne...dla mnie jest aseksualny i nawet nie chce sbie go wyobrazac w tym kontekscie

no ja tak samo... moze z poczatku lat '90 spojrzalabym na niego w 'takim' sensie jesli chodzi o jego wyglad w tamtym okresie z charakteru w zyciu bym nie moglabyc z takim kims.. a jednak gdy go ogladam to lzy mi sie same cisna do oczu i jakas niewyjasniona tesknota.. nigdy go nie znalam, a mam wrazenie jakbym stracila przyjaciela.. chore:(

wiesz co jest chore ten obłed który nie pozwala mi sie na niczym skupic b nie zanam prawdy a ja bardzo nie lubie czegos nie wiedziec bl palców od klikania i szukania\ w necie odpowiedzi złapałam sie nawet na tym ze kazda rozmowe ze znajomymi zaczynam od a wiesz ze michael jackson... patrza na mnie jak na psychiczna.... mąz ma mnie dośc jedynie w dziecku nadzieja...powiesiłam mu plakat(jeden mąz zagroził ze sie wyprowadzi)i codzennie pokazuje i on tez pokazuje traktuje go (plakat) jak zdjecie pozostałych domowników obłed obłed obłed toc ja sie do leczenia nadaje pomocy

moj dzis jak mu powiedzialam ze ide na TII poprosil mnie tylko zebym nie opowiadala mu potem godzinami jak bylo, chociaz wie ze z nim nie wygra... on niecierpi MJ a najgorsze jest to , ze prze zemnie.. traktuje go jak rywala ktory mu odebral czesc mnie.. omg:(

mój musiał wysłuchac klatka po klatce sekunda po sekundzie...biedak chyba przestanie mnie kochac ;(

abraja ile Ty masz lat? bo zapomnialam... kurde, ciezkie to nasze zycie, ale jak tu nie kochac Michaela jak sie go juz 'poznalo' tak dobrze.. nie da sie:o

Gość dorota----------
Chodzi o plakat Believe,gdzie Michael wisi za czerwoną kurtyną,daje cień Piotrusia Pana,jest krew i krolik.W marcu 2009 tez przemawiał do fanów przed czerwoną kurtyną...

wg mnie Michael niezyje... przykro mi. niedopatrujmy sie znakow tam gdzie ich nie ma... to stary plakat

Gość .....ot ..co.....
to byl plakat z listopada 2008, kiedy michael jeszcze nie planowal koncertow przestancie mnozyc teorie spiskowe, michael nie zyje i trzeba sie z tym pogodzic!

i cisza... gdzie są wszyscy? dawniej by bylo karygodne, ze o tej porze nie ma z kim pogadac na tym topicu:P szlo sie spac o 1 w nocy a w nastepny sie siedzialo zeby nadrobic posty... kurde no, senstyment mam do tego tematu jak cholera:P:(

26 aden skonczyłam we wrzesniu cisza cisza a w tej ciszy....

.....ot ..co..... bede se mnozyc co bede chciała bo po to jest forum he he swoboda wypowiedzi i wolnosc dla tybetu...

Gość czy wierzycie że on żyje
A ja wierzę że MJ pogrywa sobie z prasą i mediami..... robi ich w konia tak jak całe życie media robiły cyrk z jego życia zobaczcie ile w necie jest jego zdjęć, filmików....prawie wszystko zarejestrowane co się da a tu nagle nadchodzi dzień jego śmierci gdy jest tylko JEDNO JEDYNE zdjęcie ? BULLSHIT !!!!!!! poza tym sami zauważcie że na zdjęciu z karetki nie wygląda tak jak wyglądał na ostatniej konferencji prasowej, przypomina raczej siebie z lat 90tych, ciemniejsza cera, inny kształt nosa, nie ma tak ostrych wychudzonych rysów jak ostatnimi laty kwestia włosów to inna sprawa bo trudno ustalić czy nosił peruki czy były to jego naturalne włosy zdjęcie twarzy z karetki to nie twarz człowieka który ma 50 lat !!!!! pytam jeszcze raz, gdzie są inne zdjęcia Michaela z tego dnia, bo nie uwierzę by rodzina okazała się aż tak skrupulatna i skuteczna by udało jej się zablokować próby upublicznienia innych zdjęć, to jest fizycznie niemożliwe, było zbyt dużo osób wokół by ktoś nie uchwycił ukradkiem jakiś ujęć, chyba nie uwierzycie że w chwili gdy go reanimowano w szpitalu, ochrona przeszukała wszystkich czy aby nie mają przy sobie telefonów komórkowych, przecież nie mieliby prawa odebrać im ich prywatnych aparatów komórkowych zresztą ludzka ciekawość i chęć zysku nie zna granic, nie wierzę by choć jedna osoba nie chciała zrobić zdjęć by potem sprzedać je z wielkim zyskiem prasie, każdy musiał mieć świadomość faktu że uczestniczy w wyjątkowym momencie, że zdjęcia które to uwiecznią będą światową sensacją poza tym analizując teledyski MJ wyraźnie widać że uwielbiał "przebieranki" i transformacje, fascynował go temat śmierci i powstawania z martwych na youtubie są filmy gdzie zmontowane są sceny z Ghoust'a i Remember The Time, w którym MJ rozsypuje się w popioły potem by powstać z nicości jak złoty Feniks

Gość Tez mysle ze on
zyje. wiele osob publicznych tez ma watpliwosci i co dziwne przyznaje sie do tego. ogladalam filmik na ktorym Britney zostala przewozona karetka do szpitala.bez porownania.

Uwierzyłabym w jego śmierć gdyby było pełno zdjęć, tak jak zawsze gdy gdzieś się pojawiał.... ale teraz ten brak zdjęć jest po prostu podejrzany. Może i to jest jakiś argument że ludzie w takim momencie powinni uszanować jego prawo do godności etc, ale skoro w innych momentach życia nikt nie szanował jego prawa do prywatności nie sądzę by było tak tym razem....Pokusa zarobku i sensacji jest zbyt duża. No i sami wyobraźcie sobie tę sytuację, jesteście w karetce i jedziecie do domu tego Micheala Jacksona !!!!! czy nei znalazłaby się choć jedna osoba która chciałaby mu zrobić zdjęcie ? Chyba nie sądzicie że banda ochroniarzy tłoczyła się w karetce razem z sanitariuszami. Gdyby tak było, sanitariusze nie tylko nie mieli by jak zrobić zdjęć ale też i reanimować MJ.

Gość ja też tak myślę
Byłam wczoraj na filmie z nim, on nie wygląda jakby coś z nim było nie tak, kondycja, zachowanie, rewelacja

Czasami myślę że może to była strategia jego rodziny że celowo utrzymują tę atmosferę tajemniczości by fani niedowierzali, węszyli i napędzali machinę marketingową, bo póki wierzymy że on powróci cały czas pamiętamy i czekamy. Czasem też zastanawiam się, może MJ nie żył już zanim zaplanowano i ogłoszono koncerty ? a cała reszta to marketingowy show ? Sama już nie wiem w co wierzyć, wiem tylko że to w co chcą byśmy uwierzyli wydaje się jakieś niekompletne i nielogiczne. Ta układanka nijak nie chce się dać poskładać w jedną całość.

No kurcze piszcie, czy Wam też się to wszystko wydaje dziwne czy to tylko ja jestem walnięta ?

Gość .....ot ..co.....
dla mnie jedno wydaje sie dziwne. informacje o wycieknieciu zdjecia z autopsji pojawily zaraz po tym, jak rozgorzala dyskusja, ze michael wcale nie byl w zlej formie (jak to predzej przedstawiali). ale ja nadal mysle, ze michael umarl :(

Zdjęcia z autopsji ? I niby gdzie one są ? Nie ma ani innych zdjęć poza jednym niby z karetki, nie ma wyników autopsji, nie ma podpisanego swiadectwa zgonu ....i nawet zdjęcia rzekomego grobu MJ ponoć nie są prawdziwe.....a footage z pogrzebu też wydaje się spreparowany wyczuwam w tym wszystkim kit przecież jest tyle sław które też mają swoje groby i nikt nigdy nie ukrywał gdzie one się znajdują, są ogólnie dostępne dla fanów, inna sprawa czy faktycznie tam znajdują się ciała

Gość .....ot ..co.....
pojawila sie plota, ze ktos jest w posiadaniu tych zdjec i chce je sprzedac.