Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość JannetJ
No tak,ale Nie jestem Pewna po co Doktorek miałby się godzić na smiertelną dawkę,skoro wiedziałby ze na 99.9% oskarżenie padło by na niego ? nie wierze abu za 100tysięcy czy ile tam Murray byłby zdolny zabić człowiekia TAKIEGO JAK MICHAEL i potem dac sie wpakowac do pudła i zniszczyć reputacje a potem mieć tylko wyrzuty sumienia...

Gość dorota-----------
Straszne teorie snuecie :(,ale prawdopodobne.Nie brałam pod uwage takiej wersji :(.Zastanawia mnie Elizabeth Tailor.Podobno leżała w szpitalu,miała załamanie nerwowe po śmierci MJ. Na pogrzebie jest wesoła,uśmiecha sie ,slowem pełny luz.Rozumiem że nie zalewała sie łzami,ale taka zmiana :O.Dziwne to wszystko.

Gość JannetJ
Ok chciał moze pomóc Mj Ale ...Ugh Mj mu ufał ale nie wiem czy byłby w tym jakiś sens...chwileczkę...Jeżeli wedługo teroi XSp tylko,ze zamiast autentycznej śmierci dac by upozororwanie jej...koncertu by nie było... a Mj mógłby potem wieść normalne życie.,...naturalnia zdala od kamer itd . Wiem z,ę Mj ma swój rrozsądek...i potrafiłby rozdielić honor i perfekcjonizm od nadludzkiej miłości do dzieci tymbardziej swoich . . On by dla nich zrobił wszyskto ale nie zadał by im bólu jak by naprawde popełnił samobójstwo....

Nie wiem dziewczyny, ale chce go z powrotem! Myślalam, ze z biegiem czasu minie mi to, jakos sie pogodze, ale jest coraz gorzej :( Moze ja juz zwariowalam..:( :(

Gość JannetJ
No fakt Liz Tylor tez jest zagadką...moze i ona cos kryje...ale nie wiem...

Gość JannetJ
no nie siediz ale na początku oskarżenie padało na niego.był podejrzany.mógł siedziec.nie wiem czy naraziłby się na takie ryzyko...Zabić Mj za załóżmy 100 tysięcy . .. zniszczyć sobie reputacje chociaż tym samym zadać ból jego rdozinie, i fanom io dzieciom Mj....to wszyskto mi sie meisza ! !! Liberian...tez chce Go spowrotem.Byleby wrócił...juz nie byłaby potrzebna zadna teoria...ale ja go chce:(

Gość JannetJ
Hm....bo nie ma dowodów,ze to on podał zastrzyk bądź Mj zadbał o to jeszcze przed smiercią ? :)

jannet gdyby mial siedziec to juz dawno by siedzial. Wszystko jest zaplanowane i zrobione tak by nikt inny na tym nie ucierpial a na cholere doktorkowi reputacja jak ma milion na koncie ?

Gość JannetJ
No niby...niby tak...ale coś w całej tej sprawie jest i o tym czymś wie tylko grono osób które sa ze soba powiązane i mają jedną ów rzecz - może cechę,moze umowę,może Wieksza miłość Mj - i tylko te osoby o tym wiedż...moim zdaniem są to : Liz Tylor,Paris,Murray,Matka Mj.

Gość JannetJ
No ale on musiał rozróżniać honor i perfekcjonizm od wielkiej nadludzkiej miłości dla chocby i swoich dzieci . Ok Chciał,ze dzieciaki miały dobra reputacje itd.Chciałmzadbasc o dobro.Ale nie sądzicie,że dla dzieci większym dobrem byłoby bycie przy Ojcu ? Może nie m,ysle logicznie...nie mam dzieci :) ./ Ale wiem,ze dla dzieci ważniejszy jest Taatus nić opinia.Media i tak napsiza co będa chciały...a niektórzy w to uwierzą.Uważam z,ę MJ nie zadałby tyle bólu nawet nieświadomie. A to ,że niby musiał...tot ez takie nie do końca . Moim zdaniem miał swój rozum.

Gość JannetJ
Moze Mj powiadomił wczęsniej Paris...a Murray Liz i matkę MJ ? . .. . Te osoby sa takie z,e im można zaufac i któe zaczej nie wygadałyby się i mediom i nie nagłośniły by tej sprawy . Tak bardzo bym chciała,żeby on żył ;(;(

Gość JannetJ
Może do połowy fałszywa . ;// Nie ma dowodów,ze ta autiopsja się napradwę odbyła.Co chwile miała byc nowa.Były 3 pogrzeby.Normalny gwiazdro ma 1.1 wielki pogrzeb.A nie 3 , i jescze nie wiaodmo na którym był w trumnie i czy wgl był .

jannet ale mj byl umierajacy, jemuu wiele dni nie zostalo. I tylko przyspieszyl to co nieuniknione a w dodatku w doskonalym momencie bo wlasnie tak zapewnil dzieciom miliony dolarow do konca zycia. W iinym wypadku zmarl by jako dziwak i pustelnik w dodatku bankrut a dzieci odziedziczyly by jedynie milionowe dlugi :( jannet jestem matką i gdybym miala dokonac wyboru bedąc w takiej sytuacji to wlasnie tak bym zrobila, zrozum dzieci cierpia po stracie ojca ale kazdy kiedys umrze przed tymi dziecmi jeszcze jakies 50 lat życia i jakie mialy by zycie z tymi dlugami i z taką reputacją i w takim chorym showbiznesie?

XSP - mówisz dokładnie jak moja mama na temat umierania MJ, przyszłości jego dzieci, zaraz po wyjściu z kina po This Is it..

Gość JannetJ
Masz rację... :(...ale nadla nie mogę w to uwierzyć...no..coś jescze jest ja to czuje....jakos tak...sama nie wiem .:(

Gość JannetJ
To coś to jakas tajemnica .. no..taka...taka...dziwna...i juz nie tak bardzoi przylegająca do smierci...ale do samego Mj...i jego przyjaciół . cos wtym jest...nie wiem :((

Kochane może czas pokaze, moze pojawi sie jakis ślad, znak po którym będzie szło sie domyslic co tak naprawde sie stało 25 czerwca..

Gość JannetJ
Liberian - masz racje...Ok ja spadam . trzba sie jakos z tym przespac moze ejscze mi coś do głowy wpadnie . obys miała racje...oby pojawiło sie cos pozytywnego :(

Gość JannetJ
Macie rację...nikt nie będzie znał całej prwdy prócz Mj:( . dobranoooc :*