Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darkaaaa

dziewczyny pomóżcie ... juz sama nie wiem

Polecane posty

Gość darkaaaa

Dziewczyny mam taki maly problemik. Otoz dnia 9 lipca powinnam dostac okres...zawsze mam regularnie co 28 dni. No i do dziś cisza. nic a nic. Robilam dwa testy - pierwszy w pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki - negatywny , drugi dziś i też negatywny. hm. Dodam , ze chcialabym być w ciązy. Stosunki byly różnie - przerywane i do środka. czy jest szansa , ze zobacze drugą kreske na tescie ? czy to wogole możliwe , zeby testy nie wykazywaly ciazy ?

Gość darkaaaa
niech mi ktoś coś doradzi :(

Możliwe, że jesteś w ciąży, ale test jeszcze nie jest w stanie jej wykryć. Dla pewności zrób betę. Równie dobrze okres mógł Ci się przesunąć np. ze stresu, z powodu wyjazdu, choroby, itd.

Gość malaaaaaaaa
moze byc za wczesnie na wykrycie ciazy , zrob test za kilka dni.... jezeli chcesz miec dzidziusia to zycze powdzenia:)

dokładnie tak. poczekaj kilka dni i zrób jeszcze jeden test. Mi okres sie spóżniał tydzień, w tym czasie robiłam 2 testy - wyszły negatywne. Dopiero trzeci w 7 dniu po terminie wyszedł pozytywny! I teraz wiem na pewno, jestem w ciąży:) Tak więc cierpliwości:)

proszę o pomoc.po przyklejeniu plastra dostałam okres i trwa już 10dni,czy tak może być czy jest coś nie tak,a może któraś z was tak miała.POMÓŻCIE

jak ktoś bedzie wiedział to proszę o odpowiedz bo zaczynam się tym martwić,bo to nie wygląda na okres tylko na lekkie krwawienie i niewiem czy tak może być bo to jest moja pierwsza antykoncepcja.

Marikari, wątek jest o czym innym, dlaczego zaśmiecasz czyjś temat :( To co masz to plamienie, zdarza się na początku stosowania antykoncepcji hormonalnej (plastów, tabletek), powinno być wszystko napisane w ulotce i do niej polecam Ci zajrzeć.