Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bułka z masłem i z szynką

Nieoczekiwane zaproszenie na wesele

Polecane posty

Gość zdecydowanie nieeeee
wieś śpiewa i tańczy.... kurcze tez ide na wesele ale jakbym zobaczyła takie totalne bezguście wypiłabym za jej partnera

Gość oj okropna jest ta sukienka
Skąd ją masz w ogóle?

Gość tratatatatttkuku ji
swobodnie :) zwykla kiecka, jak sie bedziesz ladnie usmiechala to bedziesz ladnie wygladala

Gość mordera
mnie sie podobasz w tej kiecce chcetnie bym cie wzioł w obroty a pozniej na zaplecze do magazynku z akloholem

najlepiej jakąś kieckę, w której nie będziesz się rzucać w oczy, te koronki już nie są modne:) jakąś prostą, zwiewną sukienkę:)

Gość justynk 28
Hej mnie się nie podobają te koronki na dole ale figurę masz bardzo ładną:) masz jeszcze inną sukienkę?

Gość justynk 28
a może masz spódnicę satynową i do tego jakąs super bluzkę?:) no albo ta czarna i jakieś fajne dodatki...

jeżeli masz czas to wejdź sobie na portal www.szafa.pl są tam superkreacje za nieduże pieniądze:) albo coś z allegro jakoś w sklepach nic ciekawego nie widzę, pozdrawiam Cię serdecznie

Gość j u p i t e r k a
wydaje mi się, że niezbyt ;/ ale nie martw się w sklepach są teraz taaaakie wypzredaże ze na pewno kupisz coś niedrogiego i efektownego ;P musisz tylko dobrze upolować

Gość małe ale
no co ty! zajebista kiecka! mozesz isc! szkoda ze cie nie zobacze jak wirujesz w niej na parkiecie!

Hmm. dzieki za otuche :) Allegro odpada bo mieszkam w Bukareszcie. Jak nie dojdzie to jestem w kropce. Juz 2 przesylki z Polski "zaginely". Wygrzebalam te czarna. Czuje sie w niej dziwnie i material wydaje mi sie za gruby na lato. Mam jeszcze pytanie: czy na slub idzie sie w tym samym co na wesele? Tak zazwyczaj?

Gość wies tanczy i spiewa
juz wolalabym isc w jeansach i staniku niz w tej sukience :o Juz za 60zl kupisz ladna sukienke w sklepie, tego nie zakladaj chyba ze chcesz byc pośmiewiskiem na weselu

Gość a to wesele w Polsce czy
w Rumunii?bo pamietam, ze tam mieszkasz :)

postaw na jasniejsze odcienie,mamy lato :P A sukienka faktycznie no niezbyt,pochodz po sklepach,sa wyprzedaze,moze trafisz na cos fajnego jesli nie chcesz wydawac większej kasy🖐️

Baltazar - dobre Wesele dla odmiany we Francji. Rodzina bogata. Boje sie, ze w malych czarnych to kelnerki beda... Juz chyba wole wygladac ekstrawagancko niz jak mysza, tylko ze od ekstrawagancko do "wies tanczy i spiewa" jest blisko. Eh

Gość a to wesele w Polsce czy
poszukaj na francuskich stronach, moze beda foty z wesela ;)