Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffddddddfffffffdddddddd

gdzei mozna kupic srodki na komary, np autan????

Polecane posty

Gość ffffffddddddfffffffdddddddd

bo wczoraj sztrasznie mnie pogryzły, a mieszkam na wsi i w mojej okolicy nie ma wielkich hipermarketów... Gdzie mogę kupić więc np. Autan???

podbno przestali produkowac własnie autan i off bo jakis skaldnik niebezpieczny dla zdrowia zawierają ja szukalam wczoraj w aptekach i sklepach i tak mi pani w aptece powiedziała

Gość Mogizja
Ja nie ufam marketom i środki owadobójcze kupuję w internecie http://www.zielonaochrona.pl/ Ale nie w sklepach ze wszystkim i niczym, ale w specjalistycznych z profesjonalnymi środkami.

Gość gość
Ja zamówiłem ostatnio hurtowo specjalne urządzenie do neutralizowania pieczenia ze strony www.zap-it.pl. Dobra rzecz, klienci kupują coraz chętniej coś takiego, w ogóle pierwszy raz taki pistolecik widzą na oczy. Nowoczesne rozwiązanie. Przykłada się do źródła świądu, klika kilka razy i po chwili pieczenie znika.

Gość gość
Hm, na stronie www.zap-it.pl jest interesująca opcja, żeby jakoś sobie z tymi ukąszeniami poradzić. System do neutralizowania swędzenia. A konkretniej – pistolecik z elektrycznym impulsem. Wygląda całkiem sensownie, lepiej niż wszelkie maści, kremy i balsamy.

Gość gość
Ja zaopatruję się w środki owadobójcze na www.przydomu.pl Polecam, a na komary z mechanicznych środków doradzę moskitiery. Latem i wiosną możemy je założyć na okna. Przez nie żaden komar się nie przeciśnie. Pozdrawiam :)