Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Street_man

Bezpłatne konsultacje lekarskie z zakresu MEDYCYNY ESTETYCZNEJ

Polecane posty

28 lipca w gabinecie DER-MED odbędą się darmowe konsultacje z zakresu Medycyny estetycznej. GRATISOWE konsultacje lekarskie dotyczą zabiegów : FRAXEL -wygładzanie zmarszczek -likwidacja blizn potrądzikowych -przebarwień -rozstępów - blizn pooperacyjnych -regeneracja skóry twarzy i ciała TITAN -bezooperacyjny lifting skóry (twarzy, szyi, ramion, brzucha) oraz konsultacje do zabiegów wypełnień i Botoxu Gorąco zapraszam. Więcej informacji otrzymacie z pewnością odwiedzając stronę der-medu: www.dermed.pl

Gość Emo8425
Rok temu szukałam na różnych forach informacji na temat Fraxela w Lublinie, niestety bez skutków. W końcu zrobiłam u pani doktor EWY SZPRINGER w Lublinie zabieg laserowy na twarz, reklamują się, że mają laser FRAKSEL a to nie jest prawda! mają tylko co najwyżej typu fraksel o dużo niższych parametrach. Ale nie przeszkadzało jej to skasować mnie na grubo ponad tysiąc złotych za 15 minut zabiegu. Pani doktor nawet nie zapytała jaki mam problem, nie obejrzała twarzy tylko zza biurka poświęciła mi w wielkim pośpiechu może z 5 minut. Nie miałam znieczulenia bo stwierdziła, że może źle wpłynąć na efekt zabiegu!!!. Zabieg był bolesny a ściema ze znieczuleniem jest tylko oszczędzaniem na pacjentach. A jeżeli chodzi o efekty to są ZEROWE, miały się pokazać po 3 miesiącach. NIe miałam żadnych blizn potrądzikowych, zależało mi tylko na odświeżeniu twarzy i zmniejszeniu porów, więc wymagania mam niewielkie - a i tak NIC kompletnie NIC nie widać, nie ma żadnych zmian a minął już rok. To już lepsze efekty miałam po pilingu kwasem glikolowym robionym samodzielnie w domu (koszt 15 zł) LUDZIE nie dajcie sobie wciskać ciemnoty, toż to fabryka do robienia grubych pieniędzy na naiwniakach!!! Spójrzcie jak wygląda szanowna pani doktor!!! ma dostęp do wszelkich zabiegów, wypełniaczy, botoxów i co? Sama wygląda dziwacznie, jakby jej ktoś krzywdę zrobił, podbródek jakoś dziwnie wypukły, usta nienaturalnie pogrubione, pory szerokie. Powinna być wizytówką swojej przychodni a wygląda jak osoba po wypadku samochodowym której robiono rekonstrukcję twarzy, nie wiem ile ma lat ale za twarzy wygląda na odnawianą 50tkę ale figura, głos wskazują na mniej. To w takim razie jak ona może dobrze zadbać o pacjenta skoro nie potrafi zadbać o siebie? Osoby z bliznami po trądziku, nie liczcie na jakąkolwiek poprawę, na pewno nie w tym gabinecie i nie na tym podrabianym "Frakselu" ODRADZAM. W moim przypadku mam to szczęście, że nie mam blizn, całe życie miałam trądzik ale blizny mnie ominęły. Jedynie szerokie pory pozostały i drobne przebarwienia i nawet z tym ten pożal się boże laser sobie nie poradził!!! Może mój post odwiedzie kogoś od wydania grubej kasy i ustrzeże przed rozczarowaniem, gdyby rok temu ktoś napisał szczerze o swoich doświadczeniach na pewno nie wyrzuciłabym pieniędzy w błoto. W tym gabinecie czeka się na zabieg 3-4 miesiące więc pacjentów ma od groma!! I co? nikogo nie ma na forum aby przestrzec innych, że to nie jest fraxel, że nie ma efektów? Z tego co widzę wygląda na to, że wiele postów to kryptoreklama....praca po godzinach pań i panów doktorów??? a nie lepiej to mówić ludziom prawdę, i nie zdzierać skandalicznie wielkich sum od biednych pacjentów? Przecież można zarobić nie 50 tysi na miesiąc tylko 25 na przykład? I tak przecież to niezły zarobek (wiem co piszę, znam także prywatnie środowisko lekarskie, wprawdzie nie medycyna estetyczna, ale wiem jakie to sępy i ile zarabiają bez podatku i jacy są cyniczni) Co? państwo doktorstwo?? co wy na to?? i nie trzeba będzie siedzieć po nocach pisząc postów jaki to super gabinet X, Y, Z...... Ludzie!! ostrzegajmy się na wzajem, nie dajmy się golić jak głupie barany z pieniędzy!! Piszcie o swoich doświadczeniach, piszcie konkrety: gdzie, u kogo, za ile i jakie efekty!!!! Pomagajmy sobie, nie pozwólmy by mafia lekarzy estetycznych budowała sobie kolejne wille za pozorowanie leczenia. To nie jest w ich interesie aby kogoś wyleczyć z blizn podczas pierwszych wizyt, oni chcą abyście do nich przynieśli kasę nie raz czy dwa, ale żebyście przychodzili na zabiegi jak najdłużej..........bo kasa leci za każdy zabieg. Nikt nie daje żadnej gwarancji - są tylko obietnice, nie ma nawet paragonu za zabieg, nie masz się komu poskarżyć. Ludzie po 10 ciu zabiegach są biedniejsi o 10-20 tysięcy, a efektów wcale lub są mizerne. Ja o tym, że jest to laser typu fraxel dowiedziałam się dopiero po zabiegu bo byłam dociekliwa, a pytałam wcześniej!!! NIe dajmy się tej bandzie sępów, którzy żerują na nieszczęściu innych!!

..dzięki za taki wpis... niestety, niejednego jeszcze naciągną.. pal sześć kasę! ale nasze nadzieje...

Gość marewera
ZAWSZE DARMOWE konsultacje z zakresu medycyny estetycznej są w Klinice Sfera u dr Migały. Wystarczy zadzwonić i się umówić.