Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulala_oO

starszy... żonaty.. mężczyzna..

Polecane posty

jakis nie caly tydzien temu zaczal do mnie pisac pewien mezczyzna. w plusie jest taka usluga Fun Skan, że tam ludzi pisza, jakby anonimowo (poprzez nick) do ciebie, pozniej ew. mozesz podac numer jesli zechcesz. a wiec wlasnie ten \'Pan\' napisal do mnie. zdecydowalam ze moge poklikac bo jest z miejscowosci oddalonej jakies 20km od mojej. jeszcze anonimowo wypytalam go o wiek, po czym stan cywilny. mam 16 lat, on 27. stwierdzilam ze jesli nie ma zony to dlaczego mialabym z nim nie poklikac. z gory napisalam ze mam uczulenie na mezczyzn zonatych i dzieciatych. zaczelismy pisac wszystko bylo milo i po paru dniach zaczal mnie przepraszac i stwierdzil ze juz dalej nie pisze do mnie bo mnie oklamal na poczatu. co sie okazalo ma jednak juz 5lat zone.. zaczelam go wypytywac dlaczego wiec do mnie zaczal pisac. zalil sie ze ona ma go w nosie. stwierdzilam ze co nam szkodzi pisac dalej. wymienilismy sie zdjeciami, rozmawialismy juz pare razy przez telefon, ciagle smsujemy. cale dnie spedza w pracy a gdy wraca do domu to jego zona juz spi wiec moze ze mna klikac caly czas. . nie wiem czy to wszystko to dobry pomysl. chcemy sie spotkac pogadac. oczywiscie planujemy zostac tylko znajomymi.. ale.. wlasnie. boje sie ze cos wiecej moze sie stac. i ? przeciez on ma zone..i co z tego ze nie sa szczesliwi. a z drugiej strony. a sama nie wiem . co ja mam dalej zrobic? nie chce chyba zrywac kontaktu. on jest takim sympatycznym rozmowca. ale tez nie chce jakkolwiek rozbijac mallzenstwa. jestem w kropce.

Standardzik :D A co niby miał Tobie napisać? :D Podłapał naiwną małolatę i wkręca na całego :D

Gość joozio
chce sobie poruchac to musi wczisnac jakis kit malolacie

Gość 1234567....
żonaci faceci zawsze jak chcą zaciągnąć inną kobietę jak żonę do łózka wciskają takie kity typu żona to pomyłka nie dogadujemy się nie sypiamy ze sobą jestem z nią bo dzieci ble ble ble dziewczyno daj sobie spokój on chce tylko młodej dupy a jak dostanie co swoje zniknie .....

Nie pakuj się w to...Młoda jesteś bardzo łatwo będzie mógł Tobą zamanipulować.... oczywiscie planujemy zostac tylko znajomymi.. Myślę, że on nie chce abycie byli na etapie znajomych...

ale przecież nie wszyscy muszą być właśnie tacy. prawda? nie mają dzieci

Gość 1234567....
pewnie że nie wszyscy muszą być tacy ale jakoś wierzyć mi się nie chce w przyjaźń bez podtekstu żonatego 27 letniego faceta z tak młodą osobą jak Ty ja oczywiście rozumiem ze Tobie to pochlebia że tak dojrzały facet Cię zauważył ......ale posłuchaj starszych koleżanek i NIE ŁADUJ SIĘ W TO !!!!

Gość beds
nie pakuj sie w to.zerwij z nim kontakt jak najszybciej.

Gość grabarz z długoletnim stażem
szuka mieska do pościeli oj, naiwna istoto

Gość jestes zamloda
na takie znajomosci dzis Ci napisala, ze ma zone, jutro sie dowiesz ze ma dzieci , Ty sie z nim spotkasz i dowiesz się ze chcial Cie tylko wybzykac :O skoncz te znajomosc poki nie wpkaowałs sie uczuciowo w nią, bedzie Ci teraz łatwiej nie pakuj się , bo jeszcze zonka zrobi Ci afere i poleci to do szkoły :O tacy faceci sa nieobliczalni jak i ich zony koncz to , najlepeij pousuwaj wszstkei jego namiary i zacznij zyc zyciem 16latki

Gość
Odpowiedz sobie na bardzo proste pytanie ,!! skoro on taki nieszczesliwy to po co siedzi z zona,ty nie sluchaj bzdur jakie ci gnojek nawija na uszy ,koncz ta chora znajomosc dopuki nie jest zapozno.

przywiązałam się strasznie. tak dużo piszemy. nie wydaje mi sie żeby mógł być taki . .. w sumie, nie znam go. nie wiem jaki moze byc. troche mi szkoda.

Gość Fdfsff
jak chcesz miec przejebane to prosze bardzo wpierdalaj sie. Ale nie sadzisz ze zaslugujesz na kogoś kto nie jest taką podłą szmatą ?

Gość Zal mi cie g
nie wlaz swoimi buciskami w czyjesz malzenstwo.

macie racje. gdyby było mu aż tak źle to odszedłby od niej. jestem naiwna, zaczęło mi go być szkoda, że żona ma go w nosie, że bardziej interesuje się jakimś kolegą z pracy, że on nie ma się nawet do kogo odezwać, że czuje się samotny. brał mnie na litość. poza tym gdyby miał jakieś czyste zamiary to od razu napisałby, że jest żonaty i że np chciałby popisać bo nudzi mu się w pracy. stawiając się na jej miejscu - nie chciałabym, żeby jakaś gówniara pisała mi z mężem za moimi plecami. z drugiej strony - żonaci faceci nie mogą mieć koleżanek ?

napisałam mu. że dalsze pisanie nie ma sensu ... odpisał że rozumie i się pożegnał, z jednej strony dobrze, a z drugiej tak niefajnie się czuję..

Gość mika222
Dziewczyno!do czego jest Ci potrzebny żonaty facet?Daj sobie spokój.

Gość to prawda jest
tez poznalam tam zonatego faceta i okazalo sie ze ma jeszcze 2 dzieci

Gość to prawda jest
tez byl milutki dla mnie,a jego zona taka niby nie dobra dla niego a on takie biedactwo

Gość to zawsze sie zle konczy
poczytaj wsystkie posty , wszyscy cie ostrzegaja i maja racje , ja to przezylam i bylam niby ta zona co ma go w nosie , malolata dostala po ryju i miala przejebane zycie a maz. meza juz nie mam :O

Gość to prawda jest
bajery wciskaja tylko jak z zona sie posprzeczaja,ze nie spia ze soba i takie tam a w gruncie rzeczy tylko o sex zawsze im chodzi i tyle.

Gość takie tam duperele
Mało, że dzifkarz to jeszcze pedofil. Porażka :(

Gość kalafiorek99
kutas i tyle

myślałam że jak mu napiszę, że to nie ma sensu i żebyśmy już dłużej nie utrzymywali kontaktów to on zacznie pytać dlaczego, że dalej będzie do mnie pisał. on tylko napisał, że rozumie i że czuł że jest coś nie tak, że inaczej się zachowywałam (w sensie pisałam) a może faktycznie jeszcze 3 tam wyrwał i w sumie to, że ja przestaje pisać to nie robi większej różnicy.

Gość kalafiorek99
na pęczki ma takich dziewczyn

Gość kalafiorek99
Też przeżyłam coś pobobnego dlatego wiem.