Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no jak jak

kto byl w Grecji?polećcie jakas fajna miejscowosc, gdzie sa tez fajne dyskoteki

Polecane posty

chce jechac z kolezanka, wiec nie chcialybysmy sie nudzic wieczorkiem;) znacie jakies sprawdzone miejscowosci ,gdzie zycie nocne kwitnie? :)

Gość Kukla
Mieszkałam tam 5 lat i polecam wyspę Santorini, Rodos czy Kretę albo same Ateny gdzie w nocy we wakacje jest prawie na każdym rogu za****** imprezka :) uważaj na greków i podrywaczy :P

Gość Kukla
Anavissos też :)

no patrze na krete ,ale tam znowu pelno roznych miejscowosci, wiec znowu jestem w kropce :(

tydzien temu wrócilam z krety byłam w miejscowosci Agia Pelagia i nie polecam jessli koms chodzi o balety i nocna rozrywke,z tego co wiem to miejscowosc Hersonissos jest mocno rozrywkowa,goraco polecam wycieczke na santorini przecudne widoczki :)

Najlepiej jedz na jakas grecka wyspe i zamieszkaj w miasteczku przy porcie, tam zawsze duzo sie dzieje, same imprezy, na pewno nie bedziesz sie nudzic :p

Gość Anq25
mi sie w grecji ni eopodbalo...te ich balety to jakas wiocha....(mowie o tych w miejscowosciach turystycznych). jak juz to Rodos i faliraki

mi tez sie grecja nie podoba. syf i brud, nawet w 5 gwiazdkowych hotelach. i te plaze:/ fe

no to moze znacie inne miejsce, nie musi byc koniecznie Grecja ale w tych granicach jezeli chodzi o koszta mi sie super podobalo na Majorce ale bylam tam juz 3 razy; nawet mialabym ochote na 4 raz w tej samej miejscowosci,ale to juz chyba przesada by byla:O dlatego tak usilnie szukam czegos sprawdzonego, gdzie mozna fajnie spedzic czas. Mi sie w Turcji za bardzo nie podobalo, ich kultura, wiec kraje muzulmanskie raczej odpadaja rozwazalam jeszcze Kanary no i w sumie wiecej pomyslow brak :O

Gość karuzelklka
a ja polece ci miejscowosc NEI PORI !!!!!!!!!!! wszystko nowe pelno klubow, restauracji, sklepow :DDDDD

hmmm... ja polecam zamiast hotelu kemping, serio. rewelacja. camping: marina di venezia - mój typ. jezdzilam co roku.

Gość no jak ja.
i lubie miec czrnego kutasa w buzi co drugi dzien,wiec podajcie fajne miejsca

Gość baj baj amerikan paj
polecam jesli lubisz imprezy: Rodos: miasto Rodos, Faliraki Zakynthos: Laganas Wlochy: Rimmini!!! Hiszpania: Marbella!!!!

Gość Anq25
kobieto jak bylas 3 razy na majorce to zapomnij o grecji bo sie zalamiesz:D No to zostalo ci Costa brava, Lazurowe wybrzeze we Francji, Włochy...ale nigdzie nie jest tak mlodziezowo i impreozowo jak na majorce i costa brava. Wiem co pisze bo zjechalm juz kawal swiata i mam porownaie. Greckie miejscowosci nawet te najwieksze to mega wioski przy palmie czy lloret de mare na costa brava.

Gość Anq25
taaaa...ja etz bylam w paralii...cale miasteczko przejdziesz w godzine wzdłuż i wszerz...w dyskotece przy plazy leciala edyta gorniak i doda...ceny z kosmosu i kiepska baza hotelowa.

Gość seville2
anq, co to znaczy, ze zwiedzilas kawal swiata? To ze zaliczylas pare miesjcowosci turystycznych i lezalas plackiem na plazy?:D

mowisz ,ze Costa Brava jest fajna?;)znalazlam ta miejscowosc nawet .no wlasnie majorka mi sie tak podoba,tylko bez sensu kolejny raz tam jechac

Gość ajjjjajajj
cvosta brava to nie jest miejscowaosc a wybrzeze:) na tym wybrzezu jest pelno imprezowych miasteczek np. LLoret de Mar. te miasteczka sa polaczone ze soba taka kolejka ewiec mozesz sie przemieszczac miedzy nimi bez problemu. Ja mam dla Ciebie super rozwiazanie!!!! jedz na Ibize!!!!!!:) tam iprez pod dostatkiem i to roznego rodzaju z rozna muza. W Grecji czy Wloszech czy Hiszpanii sa tylko badziewne dykoteki, a nie prawdziwe imprezy:)