Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiekwidzialktokolwiewie

Co nowego u MJ? Jak On teraz żyje?

Polecane posty

Gość daj spokój
podobno cały czas trwa rozmowa z św.Piotrem. Chce iść do nieba, ale za życia popełnił kilka grzeszków i teraz próbuje się wybielić.

Gość Antywszystkim
MJ teraz molestuje małe aniołki plastikową protezą nosa

Gość o bożełeeee
ale z was ciule :o:o

Chętnie obgryzłbym pazurka u dużego Majkelowi🌼 Jak myśicie, dużo mu urósł od pogrzebu??

był biały, wiec natychmiast został mianowany Archaniolem. Czy w niebie podoba się jego heehee i moonwalk? I jak mu się podobał memoriał? Nie wpuscili Elisabeth Taylor, ale niedlugo juz się spotkają. Ona to ma szczęście!

Gość Antywszystkim
Czemu korva ciule? Koleś był tak żałosny za życia, że żarty z niego to przecież norma Ciekawe, czy byście mieli o nim dobre zdanie, gdyby w dzieciństweie wam wsadzał w odbyt wybielonego wacka?

Gość Antywszystkim
Niebo nie jest dla pedofilów

Ale ja mówię o MJu a nie o pedofilu! Tego o czym piszesz nawet mu nie zarzucano. To one teraz powrócil do wieku Chrystusowego, tak? Tak slyszałam. O w tedy to jeszcze ciasteczko byl. Taki piekny mężczyzna odszedł, a zostały same takie ochlapusy, szczególnie pod ta szerokoscia geograficzną.

palec grzebalec. skarbie, czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Chyba strzała amora przekuła me serce❤️ Jesteś cudowna! Mogę posmyrac cię troszku po stópeczce, a ty liźniesz mojego dużego?:)

Gość Antywszystkim
To co jeszcze znaczy mj jeśli nie Michael Jackson???? Małe Jaja Moje Jajniki Mokra Japonka Miesiączka Jezusa Mózg Jenota ??????

Gość Antywszystkim
Mnie dorysowali Grubym flamastrem ;]

Gość Antywszystkim
Korva, mam znać WSZYSTKICH o inicjałach MJ??????????? Co ja jestem książka telefoniczna???

Gość Żalmiciebie
Skoro stary porył Twój mózg przy robocie to chyba nie miał grubego flamastra, którym strzelał jak z armaty do celu bo był za krutki dlatego dodatkowo masz talent wypowiadania się zanim pomyślisz, zresztą poorany mózg myśli? Chyba nie! A więc idźmy dalej. Chyba aż taki mosiek z Ciebie nie jest skoro jednak wypowiedziałeś się o właściwej osobie tyle że w niewłaściwy sposób. Prawie dobry aktor z Ciebie ale nie na tyle by się nie dać rozszyfrować. Niebo nie dla pedofilów? A czy Ty Bogiem jesteś, że przepustkę do nieba dajesz? Obyś Ty za te słowa nie prowadził konwersacji w celu uzyskania przepustki do nieba. Powiedz mi, skoro MJ był taki zły to po jakiego grzyba tu zawędrowałeś? Chyba zabłądziłeś w tym lesie... Jeżeli idziesz na wybory głosować bo sondaże się polecają to gratuluję polotu :), sposób myślenia nie do pozazdroszczenia. I tak biedak nabył się kompleksu flamastra i marzy zobaczyć co MJ nosił w spodniach. Jesteś żałosnym, zakompleksionym, zbufoniałym niedojdą, który nie tylko nie szanuje Michaela Jacksona, ale na dodatek wchodzi tam gdzie nie jego miejsce i narusza w bardzo niemiły sposób uczucia innych, a tym samym nie ma szacunku do wszystkich ludzi. Mam wrażenie po twoich wypowiedziach, że się fetyszujesz..., wobec tego myślę, że wiesz co masz z tym zrobić... Nie? To Ci podpowiem- udaj się do najlepszego psychiatry w kraju, bo Twoje skojarzenia nie są właściwe. Życzę powodzenia nie tylko w szukaniu, ale w dalszej współpracy z Panem doktorem.