Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogromne cycki są spoko

Jaką wartość praktyczna mają płaskie kobiety?

Polecane posty

Gość Ogromne cycki są spoko

Tyle się tego bezcyckowego barachła po ulicach kręci. A mnie zastanawia, jaką te wybryki natury mają praktyczną wartość biologiczną? Bo wyda czasem na świat równie bezwartościowe genetycznie potomstwo co mamusia, które będzie dalej zarażać ludzkość swoimi allelami urody a'la transwestyta? Tylko kobiety z dużymi i naturalnymi piersiami zasługują by żyć i się rozmnażać! Reszta samic jest zbędna. 🖐️

Gość czy to ty
Valdi ?

Gość tiriririri
jak miło ze to piszesz:0 nie chciałabym wrzucac na plaskie kobiety bo szcezrze im zazdroszcze , ale mnie leczysz z kompleksów;p

Gość to samo
tyczy sie facetów z miniaturka penisa miedzy nogami.....

Gość małe_cycki
he he...jakos nie poczułam sie urazona bo tylko palant mógł powiedziec cos tak beznadziejnego :)

Gość
lece po nóz :O 🖐️ i truskawkowa galaretke :O 😭 :classic_cool:

Gość Oczywiście że lubisz deski
Bo jesteś krypto-pedałem :classic_cool:

Gość linka71
haha, nie moge. Cycki to tkanka tluszczowa ktorej 90% kobiet miec nie chce, tak samo jak bolu w krzyzu, do ktorego przyczyniaja sie obfite balony. Czepiasz sie kobiet, ktore maja wiecej swobody ruchu i mieszcza sie w ubrania o ktorych Ty mozesz pomarzyc. Zajmij sie lepiej innymi problemami niz kobieta bez tkanki tluszczowej, ktorej nadmiar moze prowadzic do powaznych chorob. To chcesz przekazac swojemu dziecku bez wzgledu na plec? Widze 5 letnich chlopcow z cyckami, czyzby to Twoje biusciaste kolezanki wziely sie za prokreacje?:) Pozdrawiam i zycze wiecej inteligencji:)

Gość Syn do kiecki
Ja tez wole kobiety deski duźe cycki mnie brzydzą

Gość jestem facetem, a jednak
a ja wole duze, jak u prawdziwej kobiety bo nie jestem pedofilem

wole mieć małe niż wielkie obwisłe od tłuszczu i z rozstepami......

Gość Pan i władca hyhy
tak se tlumaczcie plaskie deski ja uwielbiam duze piersi, tzn piersi mojej ukochanej zonki:) nie ma faceta,zeby na nia nie spojrzal, a ona troche sie ich wstydzi i imaskuje,:) ale jeszcze bardziej mnie to kreci, w ogole dla mnie kobieta powinna miec kobiece ksztalty, dupeczka , bioderko, cyc musi byc, i nie mowie o grubaskach to taka przyjemnosc patrzec jak na jezdzca tak pieknie sie kolysza i bimbaja, wyglada pieknie w kazdym ubraniu, mam co piescic dechom mowimy NIE

oj, chyba jakaś płaska, którą chciałeś po prostu zaliczyć z braku wielkich balonów pod ręką dała Ci solidnego kopa w dupę :D:D:D tudzież posiadaczka była to posiadaczka dużego, pięknego biustu, która uznała, że z mikrokutasem nie ma sensu w ogóle zaczynać zabawy

A jaką wartość praktyczną ma facet który podchodzi przedmiotowo do kobiety? Nic kobiecie nie zapewni wiec czego oczekuje w zamian?

Gość cocococooo????
kobiety też podza przedmiotowo do mężczyzn świat pełen jest egoizmu.