Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloowa janusia

czy seks w zwiazku jest bardzo wazny??????

Polecane posty

hahahahahahah :D:D:D dobry text :P a ja właasnie mam zamiar :P zmienic stan cywilny :P

taki typ co rucha co popadnie tyko aby się zaspokoić" vampire jak by ruchał to by było jeszcze spoko :) ja obawiam sie ze on ma boleści z powodu odcisków na swojej prawicy :p

Gość koloowa janusia
On u mnie spi, lezymy w lozku i mam ogromna ochote na igraszki.Mam zawsze strasznie mokro.Prubuje zrobic mi dobrze ale ja niemoge dojsc.Jak sama sie zaspokajalam to zawsze dochodze.

Gość offelia
nie musi być tak, że nie odczuwają, ale np. wystarczy im seks raz na miesiąc czy rzadziej i jakoś nic w tym dziwnego nie widzę, w przeciwieństwie do tych co się oburzaja jak czytają o takim czymś

Gość koloowa janusia
Ja niepotrafie sie wyluzowac.

autorko - mam to samo. moj facet jest zajebisty,podneica mnie maksymalnie , fantazjujemy ostro i wogole zero krempacji, ale ja po prostu nie moge dojsc!!!!! sama tak!!! ale to nie oznacza ze mni zle. ciagle mu to mowie. tez sie martwi. nie chce sie rozstawac Faceci zrozumcie ze dla kobiet sam finish nie jest najwazniejszy!!!!! ja uwielbiam i bardzo mnie podnieca sprawianie przyjemnosci jemu... kazda kobieta jest inna . glowa do gory!!! mu popracujemy nad tym....

koloowa janusia Ja niepotrafie sie wyluzowac" Złoty czemu nie pod swoim loginem :p ?