Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orangatka

tajemnicy korespondencji

Polecane posty

Gość orangatka

jak mogę udowodnić ze ktoś w HAKERSKI sposób ściągnął sobie moje SMS ????????????????co takiej osobie grozi ,gdzie mam to zgłosić?

Gość orangatka
ale nie mam rzeczowych dowodów,porostu o tym wiem to dokładnie dotyczy moich sms !!!!!

Gość Zdołowana na maxa
zglos to do spoldzielni mieszkaniowe ona kontroluje fale przeslu kominikacyjnego

bez dowodów to ciebie wyśmieją a poza tym skąd masz pewność że twoje sms-y zostały przejęte z sieci? może ktoś przeczytał je na komórce adresata lun twojej?

Gość orangatka
już ci tłumacze skąd wiem ,otóż wyprowadziłam się od męża bo sprawa rozwodowa w toku a on mi ty przyjeżdża i CYTUJE moje sms !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do cholery !!!!!!!!!szok! dodam ze nie mam żadnego kochanka ani z nikim nie romansuje wiec uważam ze czytanie moich sms nie powinno go interesować ,narusza moją prywatność i z stąd wiem.i był na tyle głupi ze się wygadał ...

Gość orangatka
nie TY tylko TU*

Gość orangatka
ZNAJDĘ JAKIEŚ ROZWIĄZANIE ?

Gość ciekawska..12000
a jak mozna takie sms`y \"przejac\"?mozna uruchomic cos takiego jak przekierowanie polaczen?nie mam zielonego pojecia

Gość orangatka
teoretycznie nie każdy wyrecytuje prawie z pamięci moich sms, musiał je jakoś ściągnąć ,a jeśli mnie nie było w domu i tel przy dupie miałam za przeproszeniem, to już mnie szlag trafia ze nie mogę tego udowodnić , tak tak tel już zmieniłam,i pewnie będę musiała przyzwyczaić myśl z jakim to wariatem żyłam ...