Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivijka25

czy brak okresu w trakcie przerwy miedzy tabletkami anty oznacza ciaze?

Polecane posty

Gość nivijka25

biore tabletki Yaz, jestem juz po 4 dniowej przerwie (wzielam juz 2 tabletki z nowego opakowania) a okresu jak nie bylo tak nic go nie zapowiada

Gość honoratkaaaaa
czasem tak się zdarza, wcale nie musi to oznaczać ciąży, ale może...

Nie raczej to nie mozliwe ,musisz wziasc to pod uwage ze nie jest latwo zajsc w ciaze po tabletkach .Poczytaj na forum jakie dziewczyny maja problemy przez te tabletki.

Gość nivijka25
tez z jednej strony wydaje mi sie to niemozliwe, jednak przez pare lat brania tabletek ani razu nie przytrafilo mi sie brak okresu w przerwie miedzy opakowaniami, a ostatnie opakowanie tabletek okazalo sie troche pechowe, najpierw spoznilam sie z tabletka o ok 13 godzin (8 tabletka) a kolejna tabletke czyli 9 zwymiotowalam ale zaraz wzielam nastepna i z 24 tabletek zrobilo mi sie 23 tabletki z hormonami i 4 placebo

Gość honoratkaaaaa
tabletka wchłania się ok,4 godzin, więc jak ja zwróciłaś, to tak jakby jej nie było. Najlepiej zrób test, tabletki nie dają 100 procentowej pewności :)

Gość a skąd ta przerwa
? Przecież te tabletki bierze się bez przerw...

Gość nivijka25
oj z ta przerwa to chodzilo mi o 4 tabletki placebo. tamta tabletke zwymiotowalam po ok 45 minutach ale kiedy moj brzuch sie uspokoil wzielam z tego samego opakowania ostatnia rozowa tabletke