Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumowacz

w sumie jest 731373 topików na kafe stan na 19.07.2009 - godzina 0005

Polecane posty

Gość sumowacz

jwt

Gość sumowacz
w sumie jest 731373 topików na kafe (stan na 19.07.2009 - godzina 00:05 )

Nie prawda, jest o wiele mniej. Ta ilość postów podana na stronie głównej przy każdym z działów jest błędna. Przykładowo: Dyskusja ogólna (280329) Stan faktyczny to 236 260 topików Koniec jest tu: http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=1&start=236260&nag=0 Niezgodność - o 44 069 topików. Ten błąd dotyczy każdego działu więc nie ma tu 731 373 tematów :P

Gość
desznik teraz dopiero bedą jaja zobaczysz:D:D:D:D

desznik09 - Sprawdziłam :D Ten link, który podałam to ostatnie tematy z działu ogólnego. W linku jest podana ilość topików :P

robaczek41--------> jestem w rozterce.Gdzieś na forum przeczytałem,że jesteś menem młodym i gniewnym(była fotka). Zaś w innej rozmowie przekonywałaś mnie ,że jesteś kobietą.:D Jak właściwie jest?:O

mp-30 (ilość postów: 5545) Dzięki. O ile mi wiadomo jesteś dłużej ode mnie a masz niższy dorobek w postach.Czyż była przerwa dłuższa?:)

Te posty zostały nabite dawno temu, gdy jeszcze zaliczany był każdy post, a nie logowanie. Teraz już mało pisze więc postów zbyt wiele nie przybywa.

Gość desznik-09

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0