Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karrera85

Może mi ktoś napisać o L4 dla ojca w okresie porodu?

Polecane posty

No bo kilka razy gdzies o tym było napisane ale nic konkretnie. Zna ktos szczegoly?Jak, kto wystawia, dlaczego i na ile? jak to wyglada?

Gość
co urodził

Gość mala22lb
Mąż mojej siostry dostał na 2 tygodnie, ale ponoć to nielegalne było, bo ginekolog mojej siostry powiedział, żeby się tym nie chwalili.Tylko to było potrzebne, bo siostrę bardzo pociachali i nie mogła prawie chodzić ponad tydzień.Na szczęście szybko się goi:) Musisz zapytać ginekologa swojego, ale to dopiero po porodzie.Chyba zależy czy był ciężki czy nie

Aha Czyli tak naprawde nie ma czegos takiego. To by logiczne bylo ze tak malo pisze sie o tym.

Gość tak mi sie wydaje ......że
jedynie co może dostać z firmy to 2 dni -- legalne urlop okolicznościowy za narodziny dziecka

Gość DuoMama
Ale wy bzdury piszecie!!!! Jestem 2 tygodnie po porodzie. W dniu wypisu ze szpitala mój mąż poszedł do naszego internisty z kartą wypisową i poprosił o 2 tygodnie opieki na mnie. Oczywiście dostał bo wbrew temu co piszecie jest to LEGALNE!!!! Jak najbardziej po porodzie mężowi się należy takie L4!!!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
nalezy, opieka na członka rodziny płatne 80%

oczywiście, że to jest legalne, mój mąż po moim porodzie dostał 2 tygodnie na mnie. bo to nie jest na dziecko, tylko na żonę