Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana_

Szok!Wyleciała szyba u mnie w bloku, dziecko ranne, pelni krwi

Polecane posty

Gość zszokowana_

Wyleciala szyba na klatce schodowej (w drzwiach wejsciowych), dziecko sasiadów wchodziło i szyba z hukiem wyleciala, raniąc mu obie ręce :( , biedny bedzie mial blizny do konca życia. Jestem naprawdę zszokowana, Boże gdyby to się stało mojemu dziecku to zakatrubilabym debila, ktory wstawia najtansze, gowniane szyby, ktore mogą tak poranić.

Gość no to masakra
:O

od dłuższego czasu podśmiewuję się z tych prowokacji ze słowem \"szok\" są boskie :) zawsze sobie wyobrażam , że jakaś osoba która je wymyśla siedzi znudzona z nogami na stole popijając kolejną kawę i wypisuje tragedie ziewając przy tym :)

Gość zszokowana_
CRX-> nie jestem częsty gośviem na forum, więc nie wiem jak zaczyna się prowokacje. Teraz już wiem. Jakbym takową chcial zrobić, to bym raczej wymyśliuła coś innego, bo ta sytuacja, ktora sie tu wydarzyla, nie jest za grosz kontrowersyjna ani dziwaczna, a taka chyba powinna być prowokacja. Szyba wyleciala, dzieciak ranny, a pogotowie tech. ze splodzileni jeszcze nie przyjechalo,a by wyjąc resztki szkla, a ja muszę wyjść z psem i boje się, że to wszystko wyleci. :(

Gość zszokowana_
*spóldzielni

Gość pytaniemamma
eeee jak taka szyba mogla poranic dziecko ;/ Przeciez te szyby sa klejone jak w samochodach ... w razie stluczki rozwalaja sie na male kawaleczki by nikogo nie poranic ;/

Gość zszokowana_
Cale życie bylam przekonana, że te szyby w razie zbicia, stluką sie tak jak te w samochodzie i nikogo nie poranią, aż to dzisiaj, gdy zobaczyla to co się stalo

Gość zszokowana_
wlasnie mlody wrócił ze szpitala. ma 6 szwow na jednej ręce i 4 na drugiej...i tak nie jest żle