Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona16

Czy ten związek ma jakąś przyszłośc ?

Polecane posty

Gość zauroczona16

mam 16 lat chłpak ktory sie we mnie zakochal ma 21 . Oboje jesteśmy ludzmi dosc odpowiedzialnymi. Ja nie naleze do osob z grupy \'hot nastolatki\" Wydaje mi sie ze jestem za bardzo powana na swoj wiek. I nie wiem czy ten związek ma jakis sens ? chdodzi mi o roznice wieku ... Boje sie reakcji rodzicow, znaja go z widzenia i raczej go lubią ale jako kolege a nie chłopaka ... co o tym sadzicie ? Czy mam sia angazowac ?

Gość lynne
nie

Gość zauroczona16
dlaczego ?

Gość I ja cos dopisze...
Ty 16 on 21... To tylko 5 lat roznicy... Nie patrz na innych ,ale na to, czego Ty chcesz i pragniesz... Skoro nie widac tych 5 lat roznicy to w czym problem? Zaryzykowac mozesz, skoro czujesz sie dobrze w jego towarzystwie. Kazdy kowalem wlasnego losu:) Powodzenia:)

Gość qqqqqqqqqqqqqqq
16 lat ehhh pierwsze wyszalej sie dziewczyno a nie kombinuj z poważnymi zwiazkami... nie mówie tu oczywiście o puszczniu sie na prawo i lewo :P

Gość zauroczona16
ja zewnetrznie wygladam na 18 min i wewnetrznie rowniez ... on nie nalezy do tych co wyrywaj panienki na jedna noc to fantastyczny czlowiek .... boje sie rekacj innych ...... ;/

Gość dfsgfhjmgfd
a ego Ty sie boisz;;// moja kolezanka ma 22 a ma faceta 38 letniego :)) i sa razem i jest oki:))

nie ma sie co martwić;) jakby mial 25 lat to gorzej :P skoro jesteś rozsądna dziewczyną to z pewnością bedziesz umaiła trafić do rodziców ;)

Gość dziewczyno zastanów się
co piszesz: "ja zewnetrznie wygladam na 18 min i wewnetrznie rowniez ..." Ciekawe, jak się wewnętrznie wygląda?

Gość dfsgfhjmgfd
chodzilo jej zapewne ze nie ma rozumu 5 latak tylko osoby starszej jakso tak

Gość zauroczona16
tak wlasnie o to mi chodzilo nie musicie sie tak czepiac :P Czekam na dalsze wypowiedzi..... jak juz pisalalm najbardziej obawiam sie reakcji otoczenia ;/

Gość zauroczona16
piszcie prosze :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość zauroczona16
up up up :(

Gość zauroczona16
up up up

Gość wiesz co ....
to macie maly problem bo gdybyscie tak trafili do lozka to on moze zostac oskarzony o molestowanie i to przez twoich rodzicow na przyklad

Gość wiesz co ....
slusznie obawiasz sie reakcji otoczenia, roznica wieku niewielka i nie bedzie miec znaczenia jak juz bedziesz kilka lat starsza

Gość wiesz co ....
ale teraz mozecie sie spotkac z oburzeniem itd. nie znam was wiec nie mi oceniac czy wasz zwiazek ma przyszlosc. z reguly jest jednak tak ze mloda, 16letnia kobieta i 21letni mezczyzna maja rozne potrzeby i pragnienia. takim pierwszym problemem moze byc wlasnie seks

Gość zauroczona16
hym do lozka mi i jemu jest daleko..... ale nawet jesli to mam skonczone 15 lat wiec zgodnie z prawem mogę ;p

Gość zauroczona16
ale uwierzcie ze jestem pewna ze ostatnia rzecz jaka on moze oczekiwac to sex :)

Gość wiesz co ....
jestes inteligentna dziewczyna, i chyba wiesz co robisz wiec czemu nie? zawsze przeciez mozesz sie wycofac

Gość zauroczona16
wlasnie mysle ze bycie z nim to odpowiednia dycyzja, nie spotkalalm nigdy feceta tak wszechstronnego i kochanego ....

Gość wiesz co ....
moze nie spotkalas bo twoi rowiesnicy sa jakies 2 lata emocjonalnie do tylu za toba

Gość zauroczona16
hoho 2 lata ? to malo powiedziane :p on nie jest pierwszy w moim zyciu... kila razy sie zawiodlam , dlugo balam sie komus zaufac a przy nim czuje sie szczesliwa :)

Gość zauroczona16
up up :)