Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieeeeeeeedy

Kiedy dać dziecku podyszkę do łóżeczka?

Polecane posty

Gość kieeeeeeeedy

moje dziecko ma pół roku i śpi zupełnie na płasko, zastanawiam się kiedy dac mu poduszkę?

Gość aaaaaa dlaczego bylas tam sama
Moje ma prawie 3 i spi bez :)

u nas w szkole rodzenia położna radziła by dziecko spało bez poduszki co najmniej do 1 roku życia

Gość ja słyszałam że dzieckoma spac
bez poduszki do drugiego roku życia

moje dziecko ma płaską poduszeczkę od samego początku i ma się świetnie. Poduszka była w zestawie pościeli do łóżeczka - mamy taką http://junior.euromall.pl/product-pol-12918-Rabbit-402-NI-Posciel-P4-Gluck.html i jak położyłam tak leży. Czasem mały się skulnie i śpi na płasko ale ogólnie to poduszkę ma. Jak śpi ze mną to też na poduszce. Jak bierzecie dzieciaczki do swojego łóżka to też im poduszkę zabieracie :| ?

Gość a moje zdanie jest
takie ze poduszka wcale nie jest potzrebna, ja sama nie spie na poduszce, i da sie z tym zyc..... a maluszek kreci sie w nocy, chyba nie chcialabys zeby schowal glowke pod poduszke i zeby zabraklo mu powietrza, ze poduszki duze bezpieczniej, oczywiscie plaska poduszka od konca do konca lozeczka.... jezeli malemu pasuje i ty mozesz spac w nocy spokojnie, napewno nikomu nie zaszkodzi!

tak- gdy zabieram dziecko do swojego łóżka to też śpi bez poduszki, zupełnie płasko miałam na początku podusię z zestawu pościeli w łóżeczku, ale przy pierwszej wizycie położna środowiskowa doradziła wsadzic ją pod materac, dzięki temu nawet gdy synek śpi na płasko, to główkę ma wyżej niż resztę ciałka, zapobiega to podobno ulewaniu się